Принц Хари се разплака: "Гордея се със съпругата си! Бебето ни е прекрасно!"

Хари и Меган
Снимка: Getty

Принц Хари обяви сам пред медиите щастливата новина за раждането на сина му.

Той излезе пред обективите на медиите облечен небрежно и с широка усмивка съобщи, че вече е горд баща на момченце. Той сподели още, че Меган и бебето са здрави и са добре.

Вижте ТУК първи снимки на новия татко - принц Хари! >>>

"Изключително съм развълнуван да ви съобщя, че аз и Меган станахме родители на момче тази сутрин. На едно много здраво момченце. И двамата са добре. Това беше невероятно преживяване. Не знам как жените се справят, те наистина вършат чудеса, не мога да си го обясня. И двамата сме ужасно щастливи и благодарим на всички, които ни подкрепяха. Все още не знаем как ще кръстим бебето, обмисляме имена. Раждането се забави малко, така че имахме време да помислим. Ще се видим отново с вас след два дни, когато ще покажем и бебето, а сега искаме да се насладим на малко време насаме като семейство.

Хари дори имаше време и да се пошегува:

"Не съм присъствал на много раждания. Всъщност това бе първото ми раждане и преживяването беше невероятно! Гордея се ужасно много със съпругата си! Както всеки горд родител би казал - синът ми е перфектен. Този мъник е толкова сладък, на седмото небе съм!"

хари меган
Снимка: Getty/Gulliver

Новината, че Меган е бременна, беше обявена през октомври, по време на обиколката на кралската двойка в Австралия и Нова Зеландия. Още тогава стана ясно, че херцогинята на Съсекс ще роди през пролетта, което е и повод за редица спекулации за това кога и къде ще роди херцогинята. 

От Бъкингамския дворец съобщиха, че Меган Маркъл е в постъпила в родилното отделение тази сутрин заедно със съпруга си принц Хари.

Вижте ТУК първи снимки на новия татко - принц Хари! >>>

Припомнете си:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти