Почти гола пред кралското семейство: тази испанска певица шокира всички

e
Снимка: Getty

На какво облекло бихте заложили, ако ви очаква среща с кралски особи? Елегантна рокля с изчистена кройка, малка кокетна шапчица и може би чифт ръкавици като на дама (защото, нека си признаем, кога друг път ще носите такива)?

Обикновено за официални събития, на които се знае, че ще присъстват аристократични особи като испанското кралско семейство, дрескодът на останалите присъстващи е съобразен с техния. Това изразява нужното уважение и придава класа и стойност на мероприятието. 26-годишната испанска изпълнителка Алба Соле обаче не мисли така. Певицата демонстрира по-разчупени представи за това с какво облекло е добре да се срещне с крал Фелипе VI и съпругата му Летисия.

Младата каталунска певица със сценично име Bad Gyal се появи пред монарха и съпругата му, известна с безкомпромисния си елегантен стил, с ектравагентен тоалет, който на практика разкриваше бельото ѝ, защото прозираше под ярките светлини на прожекторите.

Bad Gyal в момента е една от най-актуалните изпълнителки за подрастващите поколения не само в Испания, но и по света. Макар да е едва на 26 години, в музикалната си биография тя вече може да се похвали с 21 платинени и пет златни албума.

Скандалният тоалет на младата певица изгря и в личния ѝ профил в Инстаграм, но по-късно снимките бяха премахнати, защото заваля порой от критики.

Не закъсняха упреците към нея за дръзкия ѝ избор на облекло, като някои потребители я питаха трябва ли да дава точно такъв пример на младите момичета по отношение на стила на обличане.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти