Още една емоционална раздяла в испанското кралско семейство

испанско кралско семейство Фелипе Летисия инфанта София
Снимка: Getty

Испанското кралско семейство отбеляза още един сладко-горчив момент това лято.

Крал Фелипе Шести и кралица Летисия изпратиха по-малката си дъщеря, инфанта София, в колеж по-рано тази седмица. Семейството беше заснето пред своята резиденция, Павилиона на принца, до двореца Сарсуела в Мадрид, пише HELLO.

По-малката дъщеря на Фелипе и Летисия напусна дома

На кадрите София се подготвя да пътува до летището, за да лети за Обединеното кралство. Облечена в панталони в цвят каки и карирана риза, 16-годишната кралска носи със себе си два куфара, докато се сбогува с родителите си и кучето на семейството до очакваща я кола.

16-годишното момиче замина за Уелс, където започва двугодишна програма за международно бакалавърско обучение в престижния Атлантически колеж. Той се намира в замъка Свети Донат, построен през XII век на южното крайбрежие на Уелс.

Тийнейджърката ще живее в един от осемте общежития. Сред удобствата в кампуса са библиотека, гора, закрит и открит плувен басейн и класни стаи в исторически сгради.

Испанският дворец по-късно сподели няколко снимки на инфанта София, вече пристигнала на територията на живописния колеж, с невероятна гледка към брега и плувния басейн на заден план.

От същото учебно заведение се дипломира по-рано тази година принцеса Леонор, по-голямото дете на Летисия и Фелип. Престолонаследничката, която тази есен ще навърши 18 години, постъпи в Общата военна академия на Сарагоса този август.

Испанското кралско семейство на дипломирането на престолонаследничката принцеса Леонор
Испанският крал и кралица изпратиха голямата си дъщеря в казарма

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти