Прегръдки за раздяла и скачане от радост: кралица Летисия изпрати дъщеря си в казарма и отпразнува победа

Изминалата седмица донесе както тъга, така и радост на испанското кралско семейство.

Фелипе Шести и Летисия Ортис изпратиха по-голямата си дъщеря, 17-годишната принцеса Леонор, на тригодишно военно обучение в Общата военна академия на Сарагоса. Там престолонаследничката ще живее с други обучаващи се момичета.

Разделяйки се с Леонор в четвъртък, 17 август, кралят и кралицата на Испания изглеждаха пълни с гордост и емоции, които могат да се забележат в очите им на кадрите. Вижте в галерията тук:

Испанският крал и кралица изпратиха голямата си дъщеря в казарма

За повода 55-годишният Фелипе беше облечен във военна униформа, а 50-годишната му съпруга Летисия носеше ленен костюм с панталон в неутрален цвят. Двойката позира за снимки с Леонор и по-малката си дъщеря, 16-годишната инфанта София.

С куфар на колелца до себе си, принцеса Леонор изглеждаше елегантно в бледосиня риза и бял панталон, докато сестра ѝ София съчета бял панталон със зелена блуза. След като разговаря с очакващите я медии, Леонор се сбогува със семейството си, за да се присъедини към останалата част от своя курс в сградата.

Испанската престолонаследничка ще прекара първата година от обучението си в Общата военна академия в Сарагоса, последвана от една година във флота, пише британското издание HELLO. Тя ще завърши третата си и последна година във Военновъздушната академия.

Принцесата следва стъпките на баща си Фелипе, който преминава военно обучение преди да получи диплома по право в Автономния университет в Мадрид. Тогава все още принц, Фелипе се записва магистърска степен по международни отношения в Училището за чуждестранна служба Едмънд Уолш към университета Джорджтаун във Вашингтон.

По-късно миналата седмица Летисия присъства на финала за Световното първенство по футбол за жени в Сидни заедно с дъщеря си София. Испанският национален отбор победи този на Великобритания, а емоциите завладяха и дамите от кралското семейство.

Летисия беше заснета да подскача от радост и да прегръща членките на отбора (вижте във видеото по-горе). Тя и дъщеря ѝ София получиха футболни тениски с имената си и позираха за снимки с шампионките.

Испанската кралица изглеждаше елегантна както винаги, а за спортното събитие тя заложи на яркочервен костюм, съчетан с черна блуза. Разгледайте снимки в галерията тук:

Кралица Летисия отпразнува победата на Испания на Световното първенство по футбол за жени

Емоциите за кралското семейство на Испания идват след завръщането му от почивка в Палма де Майорка. В един от дните Летисия и Фелипе бяха заснети в компанията на дъщерите си и майката на краля - кралица София, излизайки от местно кино след прожекция на филма „Барби“Вижте снимки в галерията:

И кралските особи гледат „Барби“: Фелипе и Летисия на кино със семейството си

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти