След 50-годишна битка с рака: почина звездата от "Стъпка по стъпка" Сюзън Сомърс

Актрисата Сюзън Сомърс загуби битката с рака ден преди да навърши 77 години, съобщава Page Six.

Сюзън е починала рано тази сутрин след 50-годишна битка с болестта, съобщава дългогодишният й ПР Р. Кори Хей в официално изявление.

"Сюзън си отиде в мир, у дома, заобиколена от съпруга си Алън, сина си Брус и най-близките си роднини. Тя се бореше с агресивна форма на рак на гърдата през последните 23 години."

Сюзан Сомърс
Снимка: Getty

Хей разкрива, че членовете на семейството ѝ са били събрани в дома ѝ, за да отпразнуват 77-мия ѝ рожден ден, който е утре.

"Но вместо това, те ще почетат забележителния ѝ живот и ще благодарят на милионите ѝ фенове, които я обичаха и подкрепяха всеки ден", допълва Хей.

Сюзън Сомърс през годините

Приятели на актрисата споделят, че тя е починала в съня си, лежейки до любящия си съпруг Алън, който същата вечер ѝ е подарил подаръка за рождения ѝ ден.

"Беше много сантиментално. Подаръкът беше писмо, написано от Алън и опаковано в любимата ѝ розова хартия. Тя почина в новия си красив дом в Палм Спрингс, заобиколена от любимите си хора."

Сюзан Сомърс Алън Хамел
Снимка: Getty

Трагичната новина идва по-малко от 3 месеца, след като актрисата призна, че отново се бори с рак.

Тогава Сюзън сподели следното:

„Живея с рак от 20-годишна. И всеки път, когато се появи това малко дяволче, аз продължавам да го отблъсквам. Правя всичко възможно да не позволя на тази коварна болест да ме контролира“, гласеше изявлението ѝ.

„Това е рецидив на рак на гърдата. Като всеки пациент с рак, когато чуете това ужасно, „Върна се“, се открива дупка в стомаха ви. След това слагам бойната си екипировка и отивам на война. Това е познато бойно поле за мен и съм много корава.“

сюзън сомърс
Снимка: Getty/Gulliver

За справянето с болестта през целия си живот 76-годишната актриса отдава заслуга на подкрепата от съпруга си Алън Хамел и децата им.

„Моят рак е заболяване, което засегна цялото ми семейство и след като ме удари в 20-те ми години, Алън и аз се сближихме още повече и всеки момент от всеки ден беше ценен. От над 42 години не сме прекарали дори един ден разделени. Това е голяма полза срещу моя рак“, споделяше тя.

Влюбени и след повече от 40 години: Милите моменти на Сюзан Сомърс и съпругът ѝ Алън Хамел

Звездата от "Стъпка по стъпка" е диагностицирана с рак на гърдата, когато е на 50 години, а преди това се бори с рак на кожата на 30 и успява да пребори две хиперплазии на 20.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти