“Искахме да имаме бебета и да сме винаги заедно”: Памела Андерсън за единствения мъж, когото е обичала

Една красива жена може да има много мъже в живота си, но един си оставa Мъжът. Историята с него може да е приключила, може да е приключила дори трудно и мъчително, но той за нея е синоним на голямата любов.

Изненадващо, но въпреки добре документирания им бурен любовен живот, 55-годишната актриса заяви, че именно първият ѝ съпруг Томи Лий е единственият мъж, в когото е била истински влюбена.

Споделяйки откъс от биографичната си книга „С обич, Памела“, актрисата говори откровено пред People за обречения си романс с барабаниста на групата Mötley Crüe, за когото беше омъжена от 1995 до 1998 г.

pamela
Снимка: Getty

Любовта на Памела и Томи премина през многобройни възходи и падения. Памела веднъж каза пред съда в Лос Анджелис, че децата ѝ „не са в безопасност“ с Томи. Сега тя признава, че е „сключила мир“ с буйния си първи съпруг и гледа по-добре на връзката им.

„Просто искахме да имаме бебета и да бъдем заедно завинаги.“ – казва тя за времето, прекарано с рокаджията, от когото има две деца – синовете им Брандън, на 26, и Дилън, на 25.

„Връзката ми с Томи може би беше единственият път, когато бях истински влюбена.“ – разкри тя.

В рая на двамата влюбени обаче се появиха буреносни облаци след удар върху личното им пространство. Отношенията им се свързват с най-известния секс запис, изтичал някога в публичното пространство. Памела предполага, че кражбата и разпространението на домашното им порно е катализатор за това те в крайна сметка да се разделят.

Тe заснели скандалната касета с барабаниста Лий, който сега е на 60 години, по време на ваканция през 1995 г. край езерото Мийд в югозападната част на САЩ. 

Това ни съсипа живота, като се започне от нашата връзка – и е непростимо как хората, все още до ден днешен, си мислят, че могат да печелят от такова ужасно преживяване." – споделя Памела в мемоарите си.

В интервю за CBS телевизионната звезда разкрива, че секс лентата, която е направила с Лий, е просто невинно забавление между двама щастливи хора. „Бяхме двама луди голи влюбени хора.“ – каза тя на водещия Джим Акселрод.

След изтичането на записа Томи станал жесток с нея. Дори се случило барабанистът да ѝ извие ръката пред децата им, разказва тя. 

pamela
Снимка: Getty

Памела описва тежки случаи на домашно насилие от мъжа, в когото била толкова влюбена: „Томи изтръгна Брандън от ръцете ми и хвърли мен и Дилън в стена.“ – казва тя.

Тогава Памела се обадила на 911 и Лий бил арестуван. Според разпространената информация, той е излежал шест месеца в затвора заради „съпружеско малтретиране“.

„Разводът с Томи беше най-тежкият, най-лошият, най-трудният момент в живота ми.“ – пише Памела в книгата си.

Памела Андерсън: от скромна канадка до световен секссимвол

„Бях смазана. Все още не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен на случилото се онази нощ. И двамата бяхме съсипани, но аз трябваше да защитя децата си.”

Другите бракове на секссимвола бяха с Кид Рок от 2006 до 2007 г., Рик Саломон от 2007 г. до 2008 г. и след това отново от 2014 до 2015 г., и накрая с бодигарда ѝ Дан Хейхърст, за когото се омъжи през 2020 г. и с когото се раздели през януари 2022 г.

Лий е женен от 2019 г. за 36-годишната актриса и звезда от Vine Британи Фурлан.

Автобиографичната книга на Памела Андерсън излиза на 31 януари 2023 г. Тя също има предстоящ документален филм за Netflix – “Памела, една любовна история”, който ще излезе в същия ден.

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти