Памела Андерсън с биографичен филм: „Мога да ви изненадам. Не съм жертва, а оцеляла.“

Любовното писмо на Памела Андерсън до самата себе си – така Нетфликс описват филма за Памела Андерсън, който предстои да излезе в края на януари. Звездата от „Спасители на плажа“ е поредната знаменитост, решила да разкаже историята на живота си в документална лента.

Озаглавен „Памела, любовна история“, проектът описва сложното ѝ пътуване от малкото градче в Канада, през кориците на сп. „Плейбой“ до икона през 90-те години и звезда на Бродуей. Разбира се, няма да бъдат пропуснати и любовните ѝ истории.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Датата на премиерата е 31 януари, 2023 г., като по филма актрисата работи с режисьора Райън Уайт. Номиниран за награда Еми за документалистика, Уайт признава, че по принцип няма интерес към биографичните ленти за знаменитости: „Мисля, че повечето такива филми се опитват да продадат продукт. Но Памела е обратното на това.“

„Мислех, че това ще бъде филмът – поглед назад към лудия живот на Памела“, коментира Уайт. Но в хода на снимките петият ѝ брак се разпада и ѝ се налага болезнено да се сблъска с историята на връзката си пред камерата.

Памела Андерсън
Снимка: Getty

Райън Уайт не крие, че Андерсън го е впечатлила със своята искреност и си спомня как е седнала срещу него без грим и готова да отговори на всичките му въпроси. Той разкрива още, че синовете ѝ (на снимката), Брандън, на 26, и Дилън, на 24 г., са убедили майка си да разкаже своята история.

„Те обожават майка си и наистина мразят да гледат как историята ѝ се разказва от други хора по начин, който не смятат за справедлив към нейната същност. Памела по природа е невероятно открит и честен човек. Това може би е причината да си пати доста в живота, но също така мисля, че това е нещо много мило и привлекателно в нея.“

Докато работи по проекта, Памела разбира, че стрийминг платформата Хулу пуска „Пам и Томи“ – сериал, посветен на най-драматичния момент в кариерата ѝ. „Пам и Томи“ излезе през февруари тази година. По-късно стана ясно, че не е откликнала на опитите на продуцентите да се свържат с нея. Основната тема в сериала е връзката ѝ с Томи Лий Джоунс и скандала със секс записа, откраднат от дома им и станал публично достояние през 90-те години.

Памела отказа официален коментар относно сериала на Хулу, но сподели красноречива публикация в своя Instagram профил:

„Животът ми. Хиляди несъвършенства. Милион погрешни схващания. Лоша, дива и изгубена. […] Мога само да ви изненадам. Не съм жертва, а оцеляла. И жива, за да разкажа истинската история.“, написа тя.

Решена да говори за травмата от откраднатата касета в предстоящия си биографичен филм, Андерсън обяснява:

„Никой не знаеше истината – дори аз не знам 100% от случилото се, но мисля, че най-важното е да споделя своите чувства, колко много [това] ме нарани и как безспорно повлия на кариерата и връзките ми.“

Райън Уайт описва Памела като човек с много голямо сърце. И понеже всички нейни съпрузи са част от нейната история, тя ще говори за всички тях, включително и за последния. А относно това коя е най-важната любовна история в живота ѝ, Уайт е категоричен:

„Без значение колко пъти не й се е получавало в любовта, тя все още е безнадежден романтик и търси истинската любов по всякакъв начин. Филмът се казва „Памела, любовна история“ и в него има много любовни истории. Но мисля, че краят на филма е за това как тя трябва да дарява с повече любов самата себе си.”

„Аз съм романтичка, а романтиката е трагедия. Вярвам в приказките.“, признава Памела. Пускането на документалния филм ще съвпадне с излизането на мемоарната книга на Андерсън „С любов, Памела“ на 31 януари.

Памела Андерсън: от скромна канадка до световен секссимвол

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти