Памела Андерсън се омъжи за пети път, а щастливецът е нейният бодигард

Памела Андерсън
Снимка: Getty

По-малко от година след последната си раздяла Памела Андерсън отново се омъжи.

Нейният избранник е бодигардът ѝ Дан Хейхърст, съобщава Daily Mail. Той е петият ѝ съпруг след Томи Лий, Кид Рок, Рик Саломон и Джон Питърс.

Връзката между двамата е започнала по време на локдауна заради коронавирусната инфекция. Сватбената церемония се е състояла на Бъдни вечер в дома на актрисата на остров Ванкувър, Канада.

На сватбените снимки, получени от изданието, виждаме 53-годишната актриса във винтидж рокля от сатен, светлосин син копринен корсет, тюлена пола и воал. Под роклята тя носи черни ботуши, за които се шегува: „Това е канадското в мен“. Междувременно младоженецът Хейхърст е избрал за големия ден бяла риза с копчета и черни панталони.

Daily Mail съобщава още, че двойката е празнувала с двуетажна домашна веган торта, покрита с античен ръчно украсен стъклен орнамент във формата на елен, за да представи любовта към животните, и снежнобял карамфил, който символизира чистата любов.

„Влюбена съм. Оженихме се на Бъдни вечер с благословията на двете ни семейства, всички познати ни се радват“, казва тя. „Омъжих се в имота, който купих от баба и дядо си преди 25 години, тук се ожениха родителите и все още са заедно. Чувствам се сякаш кръгът се затвори.“

Въпреки че все още не могат да се отправят на меден месец, Андерсън признава, че се чувства така, сякаш „всеки ден е нашият меден месец“. Преди да си каже „да“, двойката се запознава на остров Ванкувър в началото на локдауна миналата година, а оттогава са заедно 24/7.

„Тази една година заедно се почувства като седем - като кучешки години“, казва още актрисата.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти