Памела Андерсън се развежда за четвърти път

Памела Андерсън и съпругът ѝ Дан Хейхърст се развеждат след малко повече от година брак, предава Entertainment Tonight.

Rolling Stone също съобщава, че звездата от „Спасители на плажа“ е предприела развод в родната си Канада. Андерсън и Хейхърст живеят на остров Ванкувър в дома на актрисата, където сключиха брак на Бъдни вечер на 2020 г.

Памела Андерсън: от скромна канадка до световен секссимвол

Тогава Андерсън призна пред The ​​Daily Mail, че Хейхърст е точно там, където трябва да бъде – „в ръцете на мъж, който наистина ме обича.“ Телевизионната звезда разкри още, че двамата са се влюбили, докато била в изолация заради COVID-19. Припомнете си повече тук ► Памела Андерсън се омъжи отново, а щастливецът е нейният бодигард

Това е четвърти развод за 54-годишната Андерсън, която преди това бе омъжена за Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон. През февруари 2020 г. Андерсън се венча с Джон Питърс на малка сватбена церемония, но двойката се раздели 12 дни по-късно. Двамата обаче никога не се подавали документи, за да озаконят брака си, потвърди по-късно актрисата.

Връзката на Андерсън с Томи Лий, барабаниста на Mötley Crüe, и скандалът около открадния секс запис на двойката през 90-те ще бъде разгледан в сериала „Пам и Томи“ на стрийминг платформата Hulu, който започва на 2 февруари. Повече за него вижте ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти