Кейт, къде е ръката ти? Палавият момент между Уилям и Кейт на наградите БАФТА

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Принцът и принцесата на Уелс бяха посрещнати топло на церемонията по връчването на наградите БАФТА миналата вечер. Двамата се появиха заедно на червения килим и изглеждаха като филмови звезди.

Но освен величествената рокля на Кейт, имаше един пикантен момент, който улови вниманието на тълпата, която се беше събрала. И определено изненада всички!

Има видео и снимки от момента, на които виждаме как Кейт плясва Уилям по дупето. Да, не сте прочели грешно - имаме видео доказателство, че принцеса Кейт палаво потупва съпруга си отзад. 

Истината е, че жестът може би е абсолютно неволен и е плод или на оптическа илюзия или на желанието на Кейт всъщност да погали Уилям по гърба, но моментът изглежда много забавно!

Видеото от случката бързо плъзна навсякъде из социалните мрежи и предизвика множество реакции и коментари.

Двойката за пръв път присъства на престижната церемония след 2-годишна пауза. Освен това събитието е и първата им поява, след като получиха титлите принц и принцеса на Уелс през септември, 2022 г.

Уилям и Кейт минаха много усмихнати по червения килим, вървейки плътно един до друг, докато разговаряха весело и махаха на публиката, преди да влязат в залата за церемонията.

Възхитителните тоалети на Кейт Мидълтън на наградите БАФТА през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти