Кралят и неговите наследници: официалният портрет на крал Чарлз с принц Уилям и принц Джордж

Крал Чарлз III позира със своите наследници. На снимката, публикувана в петък, новият крал се усмихва заедно със сина си принц Уилям и внука си принц Джордж.

Снимката е направена в тронната зала на Бъкингамския дворец от Хюго Бърнанд в деня на коронацията на Чарлз.

На снимката крал Чарлз носи официалната роба и имперската държавна корона, като държи кълбото и скиптъра на суверена с кръст. Чарлз е седнал на един от двата тронни столове от 1902 г., направени за бъдещия крал Джордж V и кралица Мери за коронацията на крал Едуард VII.

Междувременно Уилям, който официално заяви почитта към кралската кръв на коронацията, и Джордж, който беше един от пажовете на Чарлз на събитието, стоят от двете страни на краля на снимката.

На втора снимка, която също е направена в тронната зала, Чарлз позира с кралица Камила, носеща короната на кралица Мери и официална роба.

Заедно с тях виждаме още херцогът на Кент, херцогинята на Глостър, херцогът на Глостър, вицеадмирал сър Тим Лорънс, принцът и принцесата на Уелс, херцогинята на Единбург, принцеса Александра, херцогът на Единбург.

Припомнете си тук >>> В целия си блясък: вижте официалните исторически портрети на Чарлз и Камила като новия крал и кралица

В социалните мрежи мнозина се запитаха защо принц Хари отсъства на втория официален кадър, докато други отбелязаха, че портретът включва единствено работещите членове на кралската фамилия и присъствието му не е наложително.

Това не е изненада, тъй като вече стана ясно, че Хари няма да стане част от историческите портрети на кралското семейство в чест на коронацията на крал Чарлз, тъй като се върна у дома в САЩ скоро след края на церемонията по коронацията миналия уикенд.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти