"Сигурен съм, че баба ни гледа отгоре и се гордее с теб, татко" - трогателната реч на принц Уилям

Принц Уилям произнесе трогателна реч преди концерта по повод коронацията на крал Чарлз. На събитието се бяха събрали над 20 хиляди души, които се забавляваха заедно с кралското семейство с музиката на Лайнъл Ричи, Кейти Пери и Take that.

Принцът на Уелс, който през годините става все по-добър в произнасянето на публични речи, се качи на сцената и побърза да разведри обстановката с шега:

"Добър вечер, ваше височество, добър вечер, Уиндзор. Не се тревожете, за разлика от Лайнъл Ричи, аз няма да продължавам цяла нощ" (препратка към песента на Лайнъл Ричи "Ще танцуваме цяла нощ").

принц уилям
Снимка: Getty

Принцът сподели, че иска да каже няколко думи пред всички, защото смята, че този уикенд е изключително важен.

"Както баба ми е казала по време на нейната коронация "Коронациите са нашата декларация за надежда за бъдещето". И аз знам, че тя е някъде там горе и ни наблюдава с обич. Тя щеше да бъде една много горда майка." Вчера баща ми се закле да служи на страната си и съм сигурен, че ще го направи с работата си, на която е много отдаден. Татко, всички се гордеем с теб", допълни Уилям.

Той завърши своята прочувствена реч с думите: "Заклевам се, че ще служа на всички вас и на нашия крал. Бог да пази краля!"

принц уилям
Снимка: Getty

Остатъка от вечерта премина в музика, танци и забавление за цяллото кралско семейство. Чарлз и Камила показаха, че дори кралете и кралиците знаят как да се забавляват и се поразкършиха, а най-доволни от забавлението бяха принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които танцуваха на воля по време на концерта.

Вижте още снимки от концерта и танците на кралското семейство тук:

Чарлз, Камила, Кейт, Уилям и децата танцуват на парти

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти