Прокуденият син: принц Хари пристигна сам на коронацията на баща си

принц хари
Снимка: Getty

Още вчера принц Хари е пристигнал в Лондон за коронацията на баща си Чарлз. Той е летял с обикновен полет на американските авиолинии и е прекарал нощта във Фрогмор Котидж. Никой не бе успял да заснеме пристигането на принца, но днес той най-сетне се появи пред Уестминстърско абатство за голямото събитие.

Хари дойде сам, около него нямаше никой от семейството му, а гледката беше някак тъжна и самотна. 

Вижте снимки ТУК:

Принц Хари пристигна сам на коронацията на баща си

По-рано днес се спекулираше защо изобщо Хари е там, след като не е поканен на семейния обяд след коронацията, както и няма да участва в процесията или да бъде на балкона заедно с останалите членове на кралското семейство. Знае се, че Хари няма да остане дълго във Великобритания. Днес синът му Арчи става на 4 години и принцът ще бърза да се завърне в Америка веднага след коронацията, за да бъде със сина си и да отпразнуват рождения му ден.

Преди малко стана ясно, че Хари е поканен на семейния обяд след коронацията, но не е ясно дали ще присъства именно заради рождения ден на Арчи и факта, че бърза да се прибере при него.

Мнозина считат, че тази покана е вид примирие между Чарлз и Хари след излизането на мемоарите му, в които имаше скандални разкрития за кралското семейство.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти