Да пийнем по едно преди коронацията: Уилям и Кейт посетиха лондонски пъб

И те са хора като всички нас - Кейт и Уилям явно са решили да разсеят напрежението преди коронацията в събота с пътуване в метрото и пийване на бира в лондонски пъб.

Принц Уилям посети лондонски пъб заедно с Кейт преди предстоящата коронация на баща му крал Чарлз Трети - най-значимото кралско събитие от поколение.

Кралската двойка пътува до заведението с метрото. Уилям и Кейт споделиха с местни жители, че все още тече подготовка за коронацията. 

кейт уилям
Снимка: Istock

Крал Чарлз ще бъде коронясан в Уестминстърското абатство в събота на грандиозна церемония, датираща отпреди около 1000 години.

Принцът и принцесата на Уелс Уилям и Катрин бяха приветствани от събралото се множество пред кръчмата "Дог енд Дък" ("Куче и патица") в Сохо - сърцето на лондонската нощна икономика, преди да влязат вътре, за да се срещнат с редовни посетители, съдържатели и бизнесмени.

кейт уилям
Снимка: Istock

"Надявам се всичко да мине добре, стискам палци", каза принц Уилям, който сам си наля халба бира "Кингмейкър" в кръчмата от 19-и век.

Запитана за предстоящите празненства, Кейт, която също си сипа бира, докато разговаряше с гостите, сподели: "Ще бъде много натоварено. Моментът наближава. Все още имам чувството, че се опитваме да сме максимално организирани". 


В събота принцът и принцесата на Уелс ще следват златната карета на крал Чарлз в шествие с каляски през централен Лондон.

За пътуването си до заведението кралските особи избраха не толкова бляскав вид транспорт, возейки се по линията на метрото "Елизабет", наречена в чест на покойната баба на принц Уилям, кралица Елизабет Втора.

Вижте още снимки от излизането на Кейт и Уилям тук:

Уилям и Кейт пиха бира в пъб преди коронацията

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти