"Новото" кралско семейство помаха от балкона, докато Хари се качваше на самолета за Америка

Докато "новото" кралско семейство махаше от балкона на Бъкингамския дворец към събраното множество отпред, принц Хари тихомълком се върна на летището и се качи на полета си обратно към Америка.

"Резервният" Хари не прекара дори 24 часа в родината си. Буквално отскочи, за да присъства за няколко часа на коронацията и потегли обратно към Меган и децата си след края на официалното събитие.

Той не бе заснет да комуникира нито с баща си крал Чарлз, нито с брат си Уилям по време на коронацията. Хари размени няколко думи единствено с Джак Брууксбанк - съпругът на братовчедка му Юджини, до която бе настанен по време на коронацията.

принц хари
Снимка: Getty

Камери успяха да уловят краткия разговор помежду им, а специалисти по четене на устни разкриха какво точно са си казали двамата:

"Отивам директно към летището" - споделя Хари на Джак по време на разговора им, от което става ясно, че принцът не смята да се застоява в Лондон и със сигурност няма да присъства на специалния семеен обяд след коронацията на баща си, на който стана ясно, че все пак е поканен.

Хари най-вероятно бърза да се завърне в Америка, за да отпразнува рождения ден на сина си Арчи, който днес става на 4 години. Макар да бяха поканени на коронацията, Меган реши да остане в Лос Анджелис заедно с двете си деца.

кралско семейство
Снимка: Getty

По същото време кралското семейство показа задружност от балкона на Бъкингамския дворец. До крал Чарз и кралица Камила гордо бяха наредени Кейт Мидълтън, принц Уилям и трите им деца. 

кралско семейство
Снимка: Getty

Вижте още снимки от събитието тук:

Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския дворец

 

Още от коронацията: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти