Неудобства и малко страх: Какво си казаха Кейт и Уилям, Чарлз и Камила по време на коронацията

Коронацията на Чарлз Трети е историческо събитие с грандиозен мащаб, което създава стрес и дискомфорт не само за хората, които го организират, но и основните действащи лица – членовете на кралското семейство. Или поне така разбираме от разговорите им, уловени от камерите и разкодирани от експерти по четене на устни.

След монарха и неговата съпруга най-голямо внимание в големия ден предизвикаха бъдещите крал и кралица на Великобритания.

Уилям и Кейт пристигнаха в Уестминстър заедно с трите си деца, а на излизане от каретата размениха няколко думи, които се опита да разкодира експертът по четене на устни Жаки Прес за Daily Mail.

Според нея диалогът между двойката е бил свързан с дългата мантия на принца.

Кейт към Уилям: Добре ли си? Погледни отдолу... (тя сочи към роклята му)

Уилям: Да, хваната е. (усмихва се)

Кейт: Само гледай дрехата си.

Уилям: Не се притеснявай, хванах я.

Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз

С подобен проблем в деня се сблъскват и самите крал и кралица. На влизане в Уестминстър наметалото на Камила се заклещва, а тя се обръща към Чарлз с думите: „Можеш ли да помогнеш? Благодаря.“

По-късно, докато Чарлз Трети излиза на балкона в Бъкингам, той очевидно се страхува да се приближи твърде много до парапета. Според експертът по четене на устни Жаки Прес монархът казва: „Не искам да се приближавам твърде много - може да се изплаша!“ После кралят се обръща към съпругата си: „Внимавай, приближи се“.

За тълпите Камила отбелязва: „О, виж колко прекрасно е това. Забележително.” Чарлз пита: „Всички тук ли са?“ преди кралицата да се усмихне и каже за гледката към тълпите: „Това е толкова прекрасно.“ Тя добавя: „Ооо, дъжд“, а след това прави пауза и се опитва да изправи главата си нагоре, но не успява, тъй като главата ѝ е натежала заради короната.

Украшенията на новия крал и кралица на Великобритания изглежда се превръщат и в основна причина за неудобство заедно с още няколко подробности.

► „Короната ми ще падне“: Експерти по четене на устни разкриват за какво са се оплаквали Чарлз и Камила

Докато кралското семейство се приготвя да гледа шоуто с прелитащи самолети над Бъкингам, Кейт казва на Уилям: „Вали“, на което принцът на Уелс отговаря с въздишка на разочарование. Когато „Червените стрели“ прелитат, Уилям се обръща към децата си: „Вижте, деца, моля ви.“ Едно от момчетата на балкона казва: „Шумно е!“, а Джордж се усмихна и се съгласява с „Да!“ Когато Червените стрели пристигат, Камила казва: „О, вижте, ето ги.“

Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския дворец

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти