В целия си блясък: вижте официалните исторически портрети на Чарлз и Камила като новия крал и кралица

След празничния уикенд Бъкингам разпространи цели четири величествени снимки на Чарлз и Камила.

Заснети от кралския фотограф Хюго Бърнанд в Бъкингамския дворец в деня на коронацията - 6 май, величествените кадри показват Негово Величество Краля и Нейно Величество Кралица Камила, носещи всички символи от облеклото, характерно за новия им статут.

В самостоятелния си портрет крал Чарлз Трети носи Имперската държавна корона, кълбо и скиптър с кръст. Облечен в кралска лилава туника и Наследствената роба, той седи на стол в тронната зала на Бъкингамския дворец.

В Зелената рисувателна стая на Бъкингам позира за своя индивидуален портрет кралица Камила. Тя носи Коронота на кралица Мери с красивия бродиран шлейф на Наследствената роба, разгърнат пред нея.

Към общ портрет на Техни величества, разпространен в социалните им профили, беше публикувано и специално изявление, с което кралят благодари на обществеността за подкрепата през уикенда.

Облечени в същите дрехи, кралят и кралицата са заснети и заедно с висши членове на кралското семейство. На последния кадър, заснет в Тронната зала на Бъкингамския дворец, до двойката от ляво надясно позират: херцогът на Кент, херцогинята на Глостър и херцогът на Глостър, вицеадмирал сър Тим Лорънс и принцеса Ан, принцът и принцесата на Уелс, херцогинята на Единбург, принцеса Александра, известна още като почетната лейди Огилви, и херцогът на Единбург.

Коронацията на крал Чарлз III

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти