След няколко обрата връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално приключи

Дженифър Лопес и Алекс Родригес
Снимка: Getty

Дженифър Лопес и Алекс Родригес направиха официално изявление, с което обявиха, че са прекратили романтичните си отношения.

„Разбрахме, че сме по-добри като приятели и с нетърпение очакваме да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в споделените ни бизнеси и проекти“, написа двойката в съобщениe до предаването Today.

„Пожелаваме най-доброто един на друг и на децата на всеки друг. От уважение към тях единственият друг коментар, който трябва да направим, е да благодарим на всички, които са отправили добри думи и подкрепа.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Слух за раздялата на Джей Ло и Ей Род се разпространи преди месец, но двамата побързаха да го отрекат. Припомнете си тукМедиите разделиха Джей Ло и Алекс Родригес, но двойката не е на същото мнение

Феновете им продължиха да ги следят отблизо, а последните дни поднесоха някои обрати в новините за двойката. В неделя 51-годишната изпълнителка пубикува в Instagram поредица снимки, на които се вижда, че годежният ѝ пръстен липсва, отбелязват от ELLE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Запази спокойствие и работи през уикенда“, озаглави кадрите Джей Ло, която се намира в Доминикана за снимките на новия си филм – романтичната екшън комедия “Shotgun Wedding”.

Само ден по-късно вътрешен източник разсея опасенията, споделяйки пред Hollywood Life, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес „продължават напълно“. Приближеният до двойката, цитиран от Marie Claire, твърди още: „Дженифър и Алекс ще останат заедно“, и добавя, че двамата „правят всичко възможно, за да оправят нещата“.

„Пътят им не беше лесен, но те са му отдадени“, разказва източникът. „Техният живот е толкова преплетен по отношение на бизнеса и децата им, че наистина си заслужаваше да положат усилия и да ги реализират. Всеки много обича децата на другия и са едно гигантско семейство, а такова нещо е трудно да се намери. И двамата осъзнават това. Има още много неща, които трябва да се направят, но Дженифър изясни достатъчно, че не иска да загуби Алекс.“

Родригес посети на няколко пъти Лопес в Доминиканската република през март. „Въпреки че Дженифър снима, тя успя да прекара време с Алекс. За тях беше чудесно да прекарват време насаме“, каза тогава източник на People. „И двамата изглеждат много по-щастливи“, добави още той.

Влюбените моменти на Джей Ло и Алекс Родригес

51-годишната изпълнителка и 45-годишният бейзболист бяха заедно в продължение на четири години. Те се сгодиха през март 2019 г., но се наложи да отложат сватбата си заради пандемията от COVID-19.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти