Тайният навик на Дженифър Лопес за повече оптимизъм и щастие, който всеки може да практикува

Дженифър Лопес
Снимка: Instagram/jlo

Не може да се отрече, че Дженифър Лопес е човек, който излъчва оптимизъм и лъчезарност. Това ни кара да се чудим как звездата успява да остане така усмихната през цялото време. Е, сега тя споделя ежедневния си навик, който ѝ помага да запази положителното си мислене – и това е нещо, което всеки от нас може лесно да практикува в собствения си дом!

Лопес влезе в Instagram в неделя следобед, за да сподели изпълнена с радост поредица от снимки, на които се вижда, че явно скача на батут. Без грим с естествена коса, тя се усмихва и се смее, докато скача във въздуха, а под снимките звездата написа:

„В тези времена, когато е толкова лесно да се предадеш и да мислиш за всичко, което може да се обърка, за всичко, което нямаме, или за отговорите, които не знаем... Аз си създавам навик да казвам три неща, за които съм благодарна съм, веднага щом сутрин отворя очите си, а след това през нощта, когато лежа в леглото си, изброявам на глас три добри неща, които са ми се случили този ден.“

Лопес също уточни, че нищо не е твърде голямо или твърде малко, за да бъде включено в тези списъци. „Може да е всичко“, казва тя и добавя, „и се опитвам да ги променям, така че да не са еднакви неща всеки ден. Бъдете позитивни и бъдете в безопасност!“

Въпреки че Лопес е също известна с това, че е постоянно заета, карантината очевидно е забавила драстично графика ѝ. Но очевидно певицата е избрала да гледа на нещата от светлата страна: „Бях толкова заета през последните няколко години, че е хубаво да съм у дома“, сподели Лопес пред Елън Дедженеръс миналия месец.

Най-милите моменти на Дженифър Лопес и Алекс Родригес >>>

„Планирах да отделя малко време за почивка след участието си в Super Bowl и World of Dance, който завърших да снимам преди няколко седмици, така че е хубаво сега да съм у дома“, сподели тя. И макар да признава, че това също е „странно, страшно време“ в световната история, Лопес се опитва да се възползва от ситуацията, като се фокусира върху времето, което може да прекара с годеника си Алекс Родригес и децата на двойката – все неща, които сме сигурни, че са част от списъците на красавицата за повече оптимизъм и радост всеки ден.

Закони за красота от Дженифър Лопес

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти