Дженифър Лопес разчувства зрители с вдъхновяваща реч и разкри амбициозни планове

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Дженифър Лопес стана носител на отличието Икона от наградите Изборът на народа и разчувства зрителите с речта си.

„Човече, 2020 г. не си поплюваше, нали? Искам да кажа, че преди 2020 г. бяхме обсебени да спечелим тази награда или да бъдем номинирани за онази награда, или бяхме оценявани според това кой е продал най-много записи или кой е имал най-големите приходи в боксофиса за премиерен уикенд... но не и тази година. Тази година беше страхотният нивелир, който ни показа какво има значение и какво няма“, каза Лопес.

„За мен това, което имаше най-голямо значение, бяха хората. Всички ние заедно да си помагаме, обичайки се, бидейки добросърдечни един към друг, както и значимостта на тази връзка, това човешко докосване. И осъзнавам, че това е нещото, към което се стремя във всичко, което правя. Да стигна до хората, да докосна хората. Вярвам, че това е, което всички искаме: в тези споделени преживявания да знаем, че не сме сами.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

По-нататък в речта си 51-годишната звезда благодари на семейството и феновете си. „Вашата вяра в мен ме мотивира да продължавам напред и понякога, когато съм уморена или смачкана, както много от нас през тази година, моето семейство, моите приятели, моите деца и моите фенове, вие сте тези, които ме въздигат, когато аз не мога сама.“

„Като латиноамериканка и като жена, понякога трябва да работя двойно повече...понякога големите ми мечти и амбиции изнервяха хората около мен“, сподели Джей Ло за предразсъдъците в кариерата си. Хората казваха: „Ти си танцьорка, не можеш да бъдеш актриса... ти си артист, няма да те приемат сериозно като бизнесдама. Колкото повече казваха, че не мога, толкова повече знаех, че трябва.“

Закони за красота от Дженифър Лопес

Преди речта си Лопес получи поздравления от свои колеги като Рене Зелуегър, Никол Кидман, Матю Макконъхи и Джейн Фонда, които се включиха виртуално. За церемонията тя беше облечена с обемна мини рокля Christian Siriano в червено и обувки Gianvito Rossi.

По време на събитието беше излъчена и реклама за дългоочакваната козметична марка на звездата – JLo Beauty, за която стана ясно, че ще бъде открита на 1 януари 2021 г. В кадрите Лопес обещава, че този проект подчертае „неограничения“ потенциал на жените, както и че „красотата няма срок на годност“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Наградата Икона идва след поредица успехи за Дженифър Лопес, сред които световното ѝ турне It's My Party през 2019 г., номинация за „Златен глобус“ за предизвикателната роля в „Да свалиш Уолстрийт“ и грандиозно шоу заедно с Шакира по време на Суперкупата в началото на 2020 г.

Партито е нейно и искаме да сме там! Грандиозното турне на Дженифър Лопес “It’s My Party”

► Класа, сексапил и истински човешки драми в „Да свалиш Уолстрийт“

Джей Ло и Шакира превзеха сцената на Супербоул

Премиерата на новия филм с нейно участие „Омъжи се за мен“ беше отложена за май 2021 г., а скоро Джей Ло трябва да започне снимките на нова романтична комедия - “Shotgun Wedding”, където ще си партнира с Арми Хамър.

Ежегодните награди Изборът на народа (People’s Choice) отличават любимците на публиката от развлекателната индустрия, които се определят с онлайн гласуване. Сред останалите победители тази година се наредиха Уил Смит както Мъжка звезда на 2020, Тифани Хадиш в съответната категория при жените, и др., а Филм на 2020 стана „Лоши момчета завинаги“.

Най-голите визии на Дженифър Лопес

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти