Новата сватбена рокля на Дженифър Лопес е като извадена от приказките

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Сватбени камбани предстоят на Джей Ло и Алекс Родригес след годежа им по-рано тази година, а бъдещата булка, за която това ще е четвърти брак, би могла лесно да почерпи вдъхновение за празника от роклята, с която беше забелязана по улиците на Ню Йорк вчера.

Лесно бихме си казали, че кадрите са част от репетиция за голямото събитие в живота на звездата. Оказва се, че те са направени по време на снимачния процес на новия филм с участието на Дженифър Лопес – „Омъжи се за мен“.

Приказната рокля без ръкави е дело на Zuhair Murad и освен огромен шлейф включва блестящи украшения, които виждаме и по булото. Блещукащи обеци и колие допълват блясъка, а пухкавата кожена яка около раменете внася аристократично излъчване.

Вижте още снимки на Джей Ло в сватбената рокля тук >>>

След късметлиите в Голямата ябълка, която са успели да зърнат певицата снощи, всички останали ще успеем да видим роклята в романтичната комедия, чиято премиера е през 2020 г. 

В „Омъжи се за мен“ Джей Ло игре поп звезда, която разбира за изневерите на своя годеника с нейната асистентка точно преди сватбата, и за младоженец избира случаен свой фен от публиката. Снимките на филма започнаха наскоро, а за известния ѝ екранен годеник ви разказахме ТУК.

Вижте още снимки на Джей Ло в сватбената рокля тук >>>

Силно се надяваме, че звездата ще избере не по-малко разкошен модел за своята собствена сватба и няма дори за миг да ви съдим, ако гледайки снимките, си представяте, че те наистина са част от големия ден на Дженифър Лопес и Алекс Родригез.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти