Урок по стил в бяло и червено: Лейди Гага и Джей Ло огласиха Капитолия

Гласовете на Лейди Гага и Дженифър Лопес огласиха церемонията по встъпване в длъжност на 46-ия президент на САЩ Джо Байдън, разказват от Dariknews.bg.

Лейди Гага изпя химна със златен микрофон под съпровода на оркестъра на американските военноморски сили. На палтото й бе закичена огромна брошка - златен гълъб.

Тоалетът ѝ е дело на модна къща "Скиапарели" по дизайн на Даниел Розбъри. Разгледайте снимки от събитието в нашата галерия:

Звезден стил: Лейди Гага изпълнява националния химн със златен микрофон в Капитолия

Дженифър Лопес изпя своя версия на американската патриотична песен „Тази земя е твоята земя“, като вкара и елементи от своя хит "Let's Get Loud".

Звездата блесна от глава до пети в Chanel, а до нея по време на церемонията беше годеникът й баскетболистът Алекс Родригес. Вижте повече тук:

Звезден стил: Дженифър Лопес блести от глава до пети в Chanel за клетвата на Байдън

Церемонията премина без публика заради мерките срещу коронавируса и военната обсада на Капитолия. Вашингтон е затворен при безпрецедентни мерки за сигурност и повечето тържества ще са виртуални заради пандемията от новия коронавирус. Но едно нещо, което отсъстваше през последните четири години, се завърна - първата лига в шоубизнеса.

Бляскави звезди се стекоха във Вашингтон - виртуално или на живо, за да посрещнат новата администрация на Джо Байдън и Камала Харис, които са изключително популярни в Холивуд, където Доналд Тръмп със сигурност не е.

Актьорът Том Ханкс бе водещ на 90-минутно вечерно шоу, излъчвано от много телевизионни мрежи като алтернатива на традиционните балове. В него участваха създателят на "Хамилтън" Лин-Мануел Миранда, Брус Спрингстийн, Джон Леджънд, Кейти Пери, Деми Ловато, Джъстин Тимбърлейк, Бон Джоуви. Организаторите включиха в предаването и обикновени американци с вдъхновяващи истории - шофьор на спедиторска фирма, учителка в детска градина и Сандра Линдзи, която бе първата ваксинирана в Ню Йорк срещу коронавирус.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти