Новости около живота на покойния Майкъл Джексън

Приживе Майкъл Джексън е продал около 750 милиона копия от своите албуми
Снимка: Getty/Guliver

Покойният американски изпълнител Майкъл Джексън (1958-2009) е изпивал по шест бутилки вино на ден в седмиците преди смъртта си, разкри негов приятел.

Кралят на попа, който почина от остро натравяне с медикамента "Пропофол" в дома си в Лос Анджелис на 25 юни 2009 г., карал приятеля си Марк Лестър да вкарва тайно алкохол в хотелската му стая без знанието на стриктния му екип от охранители в отчаян опит да се пребори с безсънието.

Марк, който е кръстник на трите деца на звездата, 16-годишния Принс, 15-годишната Парис и 10-годишния Бланкет, твърди още, че легендарният певец бил "паралитичен" по време на пресконференцията, на която обяви турнето си "This Is It" в зала "О2 Арена" в Лондон, което трябваше да започне само няколко седмици след смъртта му през юни 2009 г.

"Майкъл припадна на хотелското си легло в английската столица. Лекарят му каза, че е изпил две трети от бутилките с уиски и бил като парализиран", разкри Лестър.

Майката на Джексън Катрин съди компанията "AEG Live", организатор на неговото турне, за непредумишлено убийство, като твърди, че част от мениджърите, роботещи в "АEG Live", са проявили небрежност, наемайки д-р Конрад Мъри да се грижи за суперзвездата, докато той подготвял завръщането си на музикалната сцена. Делото започва днес в Лос Анджелис.

* Видео към песента на Майкъл Джексън "Give In To Me" (включена в осмия студиен албум на Джако "Dangerous" (1991), от който са продадени над 30 млн. копия в световен мащаб).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти