Нов прецедент за принц Хари и Меган Маркъл: двойката откри свой общ профил в Instagram

Хари и Меган
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс продължават да правят нещата по собствен начин - вчера двойката дебютира със собствен профил в Instagram.

Въпреки че кралското семейство разполага с обща страница в социалната мрежа (@kensingtonroyal), където се съобщават новини, свързани с дейността на членовете му, принц Хари и Меган Маркъл вече разполагат с отделен съвместен профил.

В първата публикация там вече пише: „Добре дошли в официалния ни Instagram; нямаме търпение да споделяме работата, която ни мотивира, каузите, които подкрепяме, важни съобщения и възможността да насочим внимание към ключови проблеми. Благодарим ви за подкрепата и ви приветстваме в @sussexroyal.”

Вместо обичайните официални титли, обръщението на двойката към потребителите в социалната мрежа е подписано скромно с: „Хари и Меган“. Постът включва още 9 снимки от ангажиментите и пътуванията на двойката.

Хари и Меган
Снимка: Getty

За по-малко от 24 часа профилът на херцога и херцогинята вече има повече от 2 милиона последователи. Феновете на двойката е по-вероятно да намират по-подробна информация за новините около нея именно в общия им профил – особено когато скоро принц Хари и Меган Маркъл ще посрещнат първото си дете и им предстои още преместване в нов дом и нов служебен офис.

Наскоро стана ясно, че двойката е взела още едно собствено решение. Херцогинята на Съсекс няма да роди в болницата „Сейнт Мери“, където десетилетия наред са се появявали кралските бебета. Твърди се, че Меган Маркъл е предпочела болница в близост до бъдещия ѝ семеен дом в Уиндзор.

Вижте тук 8 имена, с които Хари и Меган биха могли да кръстят детето си >>>

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти