Кой е най-лошият навик на Бен Афлек и защо Дженифър Лопес му прощава всеки път

Откакто се събраха през 2021, Дженифър Лопес и Бен Афлек обединиха живота си- от смесването на семействата им до покупката на къща за 60 млн. долара в Бевърли Хилс. И все пак изглежда, че има едно нещо във връзката им, което влиза в противоречие с начина им на живот: пушенето на цигари от страна на Афлек.

Двойката беше забелязана на снимачната площадка на неозаглавения филм на Афлек „Nike“, когато се разхождаха ръка за ръка. Лопес беше облякла зашеметяващ бял панталон с широки крачоли, съчетан с черна риза с дълъг ръкав, и се допълваше с отличителните за нея златни обеци. Афлек беше запазил по-небрежния си вид с торбести сиви панталони, черна качулка и маратонки - но беше трудно да се пренебрегне цигарата, която висеше от устата му.

Въпреки че поддържа трезвен начин на живот, навикът му да пуши е един от тези, които не може да пусне.

Именно бившият годеник Алекс Родригес се похвали с Джей Ло и нейния „чист“ начин на живот пред Harper's Bazaar през 2018 г. „Тя наистина се опира на големите основи за грижата за себе си, като например да спи, по 8-10 часа“, каза той възхитен

. „Тя не пие, не пуши. Живее много чист живот.“ При положение че здравето ѝ е приоритет, сигурно малко я притеснява фактът, че Афлек все още пуши.

Афлек не е единствената холивудска звезда, която изпушва по една-две цигари от време на време. Салма Хайек не скри навика си от феновете си, докато се подготвяше за наградите БАФТА през 2022 г., а Гуинет Палтроу призна, че си позволява по една цигара седмично. Така че, макар по-голямата част от Лос Анджелис да е зона без тютюнев дим, все още има няколко звезди, които не се страхуват да бъдат забелязани да пушат на публично място.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти