Изтъкан за съпруг: вижте как Бен Афлек показа на Дженифър Лопес подкрепата си

Дженифър Лопес е икона - но вече знаехме това.

Певицата и актриса получи тазгодишната награда "Икона" на музикалните награди iHeartRadio във вторник вечерта и се възползва от възможността да благодари сърдечно на феновете си.

„Mного, много, много оценявам това“, каза усмихната 52-годишната Лопес на публиката. „Иска ми се да ви кажа, че наградите са най-важни за мен, но това не е вярно. И не си мислете, че не оценявам лъскавите, искрящи неща, защото аз ги оценявам! Не мога да излъжа, всички знаят, че го правя. Но не това е причината, поради която го правя. Не е това, което е най-важно за мен. Наистина го правя заради вас.“

Звездата беше прекъсвана на няколко пъти от крещящата тълпа, сред която бяха лъчезарното ѝ гадже Бен Афлек, който я аплодираше, 10-годишният му син Самюел и 14-годишната дъщеря на Лопес - Еме.

А Афлек просто не можеше да скрие любовта си към Дженифър Лопес.

Актьорът, носител на Оскар, гледаше любимата си влюбено, почти просълзен, докато тя приемаше наградата. Застанал в публиката, Афлек бе станал на крака и ръкопляскаше, докато тя произнасяше благодарствена реч на сцената:

„Благодарение на вас мога да правя това, което обичам най-много в живота, и това е най-прекрасната благословия", продължи Лопес. „Това е подаръкът, който ми давате, и аз просто искам да ви благодаря за това. Благодаря на всички, които идват на концерт, стриймват песен, гледат филм, следят ме. Вие сте тези, които ми дават възможност всеки ден да живея живот, който дори не можех да си представя, че ще се сбъдне, когато бях малко момиче, израснало в Бронкс.“

„Вие направихте това за мен. Вие сбъднахте тази мечта. Разтреперена съм! И винаги ще бъда благодарна на всеки един от вас за това. И никога няма да го забравя, и никога, никога няма да го приема за даденост. Затова искам да благодаря на всеки един от вас, че повярва в мен, когато другите не вярваха, дори когато аз не вярвах. Благодаря ви, че ме научихте коя съм в действителност.“

За да завърши емоционалната си реч, звездата от „Ожени се за мен“ предложи своя собствена абревиатура за думата "икона", която според нея означава „мога да преодолея негативността“. ( в превод на: I Can Overcome Negativity)


„Позволете ми да ви кажа още нещо“, завърши тя. "Тепърва започвам.“

След като прие наградата си, Лопес излезе на сцената за фънки версия на „On My Way“/„Идвам“ от филма „Marry Me“/„Омъжи се за мен“, която изпя, заобиколена от драг кралици, облечени в някои от най-емблематичните ѝ визии през годините, включително зелената рокля на Версаче, която носеше на наградите „Грами" през 2000 г.

 

След това тя изпълни хита си от 2005 г. „Get Right“, докато носеше дълго бяло палто с шлейф, украсено с думите „Equality“/„Равенство“ в черно.

Преди награждаването, водено от Ел Ел Кул Джей, в прессъобщение се уточнява, че Лопес ще бъде отличена за „влиянието ѝ върху поп културата, дълголетието и продължаващата ѝ актуалност като турне и радио сила“.

Дженифър Лопес на наградите на iHeartRadio

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти