Истината боли: за какво децата на Бен Афлек му се подиграват

Въпреки че Бен Афлек има огромна база от почитатели и последователи, изглежда собствените му деца са най-големите му критици.

Актьорът разказва на Мат Деймън в интервю за Entertainment Weekly от 11 януари, че децата му - Вайълет, на 16 г., Серафина, на 13 г., и Самюъл, на 9 г., които той дели с бившата си съпруга Дженифър Гарнър - са доста критични към една конкретна роля: Армагедон.

"Забавно е, защото това е единственият мой филм, който децата ми са гледали и един вид биха признали, че харесват, въпреки че безмилостно се подиграват на него и на мен", казва Афлек на Деймън по време на разговора им.

"Какво правиш там, караш танк на Луната?"

"Но те се забавляват, разбираш ли какво имам предвид? Те дори няма да гледат "Градът". Ето, на!" споделя той с Мат Деймън.

Деймън, който е баща на Алексия, 23 г., Изабела, 15 г., Джия, 13 г., и Стела, 11 г., със съпругата си Лусиана Барозу, признава "Моите деца също не гледат моите неща."

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Афлек се замисли и за филма "Gigli"/"Трудна свалка" от 2003 г., в който той участва заедно с настоящата си приятелка Дженифър Лопес и който като цяло получи лоши отзиви.

"В него имаше прекрасни неща. Има неща, за които дъщеря ми ще каже: "Това е отвратително и дискриминиращо" и добре, разбирам. Начинът, по който възприемаме нещата, се е променил малко или много в някои случаи", каза той. "И има неща, които изглеждаха, че работят добре по онова време, но не работят в ретроспекция."

Винаги можем да разчитаме, че децата ни ще се произнесат по нашите житейски решения - а понякога и ще им се подиграват! Tози откровен разговор между двамата бащи и приятели ни хареса.

Бен Афлек с лични откровения пред списание WSJ

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти