Меган Маркъл с "интригуващо скрито послание" към кралското семейство след коронацията

меган маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл не бе забелязана навън в деня на коронацията, докато принц Хари бе за по-малко от 24 часа в Лондон, за да уважи важния ден на баща си.

Меган реши да не присъства на историческото събитие, а остана заедно с двете си деца в Лос Анджелис. Вероятно решението ѝ бе продиктувано не само от обтегнатите ѝ отношения с кралското семейство, но и от факта, че на 6-ти май синът ѝ Арчи имаше рожден ден.

В деня след коронацията обаче, Меган излезе да се поразходи с приятели близо до дома си в Монтесито и бе уловена във видимо страхотно настроение. На снимките се вижда как херцогинята на Съсекс се смее и бъбри с приятелите си Маркъс Андерсън и Хийтър Дорак.

Облечена в удобни за разходка дрехи, Меган направи впечатление не с тоалета си, а с аксесоарите, които бе избрала да носи в деня след коронацията.

Част от бижутата по нея са принадлежали на принцеса Даяна, а колието, което бе сложила е много специално.

То се нарича The Clarity Retreat Necklace, направено е от бижутера Мая Бренер в колаборация с Абигейл Спенсър и представлява ръчно шлифован кварцов камък. За този кристал се смята, че притежава най-мощната енергия и спомага за преодоляването на всякакви трудности.

Описанието на бижуто гласи следното: "Смята се, че помага за постигането на онова, към което се стремите в живота. Има силата да ви освободи от всичко ненужно. Нежен кристал, който ще пази вътрешния ви мир, за да се чувствате спокойни всеки ден." Бижуто струва 445 паунда.

Друг аксесоар, на който бе заложила Меган, е часовникът Cartier на принцеса Даяна, който струва 17,800 паунда. Той бе съчетан и с гривна на Cartier, която също е принадлежала на майката на Хари на стойност 125,000 паунда.

Кралски експерти смятат, че с избора си на бижута в деня след коронацията, Меган отправя "скрито послание" към кралското семейство и света. Според тях херцогинята иска да покаже, че чувства вътрешен мир, не желае да бъде обезпокоявана от кралското семейство и подкрепя безрезервно Хари.

Уикендът бе доста зает за Меган, която заедно с Хари и тесен кръг приятели, отпразнува 4-тия рожден ден на Арчи. Източници споделиха, че Меган сама е направила тортата за празника на сина си - тя е била лимонова, направена с плодове от личната им градина. Празненството се е състояло в имението им в Монтесито, а Хари е успял да присъства, макар и по-късно вечерта, след като е кацнал от Лондон.

Вижте как Меган и Хари са отпразнували рождения ден на Арчи тук >>>

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти