„Не искам Хари да изгуби баща си, както аз моя“: Меган Маркъл с още кралски разкрития в ново интервю

След любопитния първи епизод на подкаста си, Меган Маркъл сервира нова порция кралски разкрития в интервю за корицата на новия брой на The Cut. 

► Меган Маркъл проговори за травмиращия инцидент с Арчи, който дава силна представа защо е напуснала кралското семейство

Меган се надява, че има надежда за възстановяване на отношенията между принц Хари и баща му принц Чарлз, след като двойката реши да се оттегли от кралския живот в началото на 2020 г.

В обширно интервю за нюйоркското списание The Cut, 41-годишната херцогиня на Съсекс обсъди отчуждената връзка с баща си Томас Маркъл.

„Хари ми каза: „Загубих баща си в този процес“, сподели тя. „Не е задължително за тях да е същото, както беше за мен, но това е негово решение“, допълни Меган, визирайки отношенията със собствения си баща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

По време на интервюто на двойката с Опра Уинфри през март 2021 г. принц Хари разкри, че 73-годишният принц Чарлз „спря да приема обажданията ми“ във връзка с разговори за напускане на ролята им на работещи членове на кралското семейство. 37-годишният Хари също сподели, че кралското семейство „буквално ме отряза финансово“ след решението им да се оттеглят през януари 2020 г.

Принц Чарлз обаче се видя с Хари и Меган, а също и с внуците си Арчи и Лилибет Даяна, когато семейството посети Обединеното кралство през юни за празнуването на платинения юбилей на кралица Елизабет.

Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността

„Беше фантастично посещение. Принцът се радваше да види внука си и да се срещне с внучката си за първи път“, разказа кралски източник, добавяйки, че е „прекрасно“ Хари и Меган да са отново във Великобритания.

„Принцът и херцогинята на Корнуол бяха абсолютно развълнувани да ги видят“, продължи източникът, тъй като Чарлз не беше виждал внука си Арчи „от известно време“. „Беше много специално да прекара малко време с него. Той не беше срещал Лилибет, неговата внучка, и затова да я срещне за първи път беше много емоционално – това беше нещо прекрасно“, допълни източникът.

Всички снимки от фотосесията на Меган Маркъл за The Cut вижте в галерията ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

На въпроса дали има място за излекуване на разривите със семействата им, Меган каза пред The Cut:

„Мисля, че прошката е наистина важна. Отнема много повече енергия, за да не простиш. Но са необходими много усилия, за да простиш. Наистина положих активни усилия, особено знаейки, че мога да кажа всичко.“

„Имам много да разкажа“, добави тя. „Но понякога, както се казва, тихата част все още е част от песента.“

Всички снимки от фотосесията на Меган Маркъл за The Cut вижте в галерията ТУК

Херцогът и херцогинята на Съсекс се завръщат в Обединеното кралство следващата седмица за поредица от благотворителни събития. Те също ще пътуват до Германия, за да стартират следващите Invictus Games в Дюселдорф. Не е ясно дали двойката ще се види с членове на кралското семейство по време на посещението си.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти