Дворецът е в паника: ще има ли второ интервю на Опра с Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл живеят в квартал, в който има много звезди, включително Опра Уинфри, с която имат дълга история. Те са работили заедно професионално и са общували лично, но винаги ще бъдат свързани заради взривяващото интервю на Съсекс с водещата на токшоу през март 2021 г.

След като през юни се появиха снимки на двойката, която шофира до къщата на Уинфри, започна да се говори, че те вероятно се готвят за второ интервю. Макар че може да има няколко причини, поради които Хари и Меган се срещат с медийния магнат, от двореца съобщават, че са обърнали внимание на тази новина и са в „панически режим“, че в бъдеще може да се случи още едно специално телевизионно интервю.

Кралският експерт Даниела Елзер, чрез New Zealand Herald, отбеляза, че Съсекс „имат доста силни карти“, особено с предстоящия мемоар на Хари и отказа на двореца да публикува доклада за тормоза от обвиненията срещу Меган.

Елзер също така посочи, че PR стратегията на кралското семейство се е променила драстично след платинения юбилей миналия месец. Това отбеляза и кралският автор Омид Скоуби също отбеляза, след като принц Чарлз нае бивш редактор на таблоид за свой нов секретар по комуникациите. Тя разкритикува официалното изявление на двореца за първата среща на принца на Уелс с дъщерята на Съсекс Лилибет, като заяви, че то е непрофесионално.

Меган Маркъл е разстроена от отношението на кралското семейство към нейните деца

„Шест пъти  само в четири изречения се каза думата „много“ - това трябва да е направило някакъв рекорд по изразителност“, обясни тя. „Цялото това нещо прилича на разпенен брифинг, който публицист от Лос Анджелис би дал на таблоид в супермаркет, а не на нещо, което обикновено идва от кралските домове. Запитайте се: кога досега кралски говорител доброволно се е разпалвал?“

Изглежда, че дворецът действа в режим на „контрол на щетите“ преди евентуални нови разкрития за кралското семейство, ако Меган и Хари решат да седнат още веднъж с Уинфри. Възможно е и да се вдига много пушилка за нищо (с посещението на двойката в дома на телевизионната личност), но в двореца е започнал някакъв процес - и кралските експерти започват да го забелязват.

6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха

Още за интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти