Меган Маркъл е разстроена от отношението на кралското семейство към нейните деца

Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат, и въпреки помирителния жест на кралица Елизабет II, която покани принц Хари и съпругата си Меган Маркъл във Великобритания за своя платинен юбилей по-рано този месец, се съобщава, че в кралското семейство все още има наранени чувства.

Херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха кралицата в замъка Уиндзор на 2 юни заедно със сина си Арчи, на 3 г., и дъщеря си Лилибет Даяна, на 1 г. Източник обаче заяви пред The Sun, че 15-минутната среща е била „бърза“ и „съвсем формална“. Скоро излязоха наяве още подробности за тази среща. Кралският експерт Нийл Шон твърди, че според сведения,  Маркъл е била „разстроена“, че не е получила снимка на дъщеря си с кралицата.

„Хари и Меган решиха да пуснат снимката на Лилибет Даяна самостоятелно, за да я види целият свят“, казва Шон, визирайки очарователната снимка от рождения ден на Лилибет, на която тя се усмихва и показва червените си къдрици. „Според източници, те смятат, че е несправедливо, че не са получили възможност да представят дъщеря си на света заедно с монарха, както направиха със сина си Арчи.“

Шон напомня на зрителите, че когато Арчи се роди през май 2019 г., нещата в градината на Хари и Меган „все още бяха розови“. Той добавя:

„Tе са решили, че вече не искат да бъдат работещи кралски особи. Това беше лична среща, а не официален портрет“.

Все пак не изглежда честно да се отнасяш към децата по различен начин само защото отношенията ти с родителите им са се променили. Лилибет не е виновна, че родителите ѝ не са работещи кралски особи, а и тя все още е правнучка на кралицата, независимо от титлата.

„Това, което привидно се натрупва, уж е някаква враждебност към нашия милостив монарх“, казва той за феновете на херцога и херцогинята на Съсекс, които според него са недоволни от начина, по който принц Хари и Маркъл са били третирани по време на посещението.

„Не става въпрос за нуждата от снимка до монарха, а наистина за затвърждаване на връзката им“, добавя той. „Ако се замислите, ако те не се върнат с Лилибет Даяна много скоро, да речем през следващите няколко години - отне им две години, за да се върнат изцяло - тогава наистина ли ще има друга възможност дъщеря им да се срещне с кралицата?“

Въпреки че не публикува официална снимка, кралицата пожела на Лилибет честит рожден ден на 4 юни. 🎈Пожелавам на Лилибет много щастлив 1-ви рожден ден!" - написа акаунтът на кралицата в Twitter.“

Лилибет изглежда щастлива на снимката от празненството по случай рождения ѝ ден, дори и да не е получила снимка с кралицата. А това е най-важното!

Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти