Меган още е част от семейството: как дворецът честити 41-я рожден ден на херцогинята

Меган Маркъл може и да не е вече работещ член на кралското семейство, но тя все още е част от него - и кралското семейство, както обикновено прави за рождените си дни, отбелязва специалния повод в социалните медии.

В чест на 41-ия си рожден ден на херцогинята на Съсекс принц Уилям и Кейт Мидълтън написаха в Туитър:

„Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс“, заедно със снимка на Меган от Платинения юбилей през юни.

Принц Чарлз и Камила също изразиха подкрепата си в Туитър и споделиха снимка от Платинения юбилей - подобно на Кеймбридж, снимка на Меган от Службата на благодарността на кралицата - и написаха „Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!“

Рожденият ден на Меган идва два месеца след последната поява на нея и съпруга ѝ принц Хари във Великобритания, където присъстваха на Trooping the Colour и на Службата за благодарност по случай Платинения юбилей. Докато беше във Великобритания, двойката отпразнува и първия рожден ден на дъщеря си Лилибет Даяна, която на 4 юни навърши годинка.

Хари и Меган откриха игрите „Инвиктус“ с романтичен момент

Откакто навърши 40 години на 4 август миналата година, Меган се е установила в живота като майка на две деца, работи по договори за съдържание за Netflix и Spotify и пое ангажименти в Ню Йорк и Хага, Нидерландия, когато посети заедно с Хари за игрите Инвитикъс през април. Въпреки че, разбира се, годината не мина без разногласия, тя също така отпразнува четвъртата годишнина от сватбата си с Хари, взе участие в много мачове по поло, направи предизвикателни изяви и получи признание за работата си, включително от TIME, който включи нея и Хари в списъка си с най-влиятелните хора миналата година.

Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти