Меган Маркъл проговори за травмиращия инцидент с Арчи, който дава силна представа защо е напуснала кралското семейство

Меган Маркъл разказа за ужасяващ инцидент, който включва нейния син Арчи, пожар и ограниченията, наложени от кралските задължения. Актрисата и майка на две деца сподели историята си по време на първия епизод на своя подкаст Archetypes, който е достъпен в Spotify.

Маркъл обясни на своя гост Серина Уилямс, че по време на турне в Южна Африка през 2019 г. е била инструктирана да остави бебето си Арчи в жилището, в което са настанени, докато е на официален ангажимент с принц Хари:

„Приключваме с ангажимента, качваме се в колата и те казват, че е имало пожар в резиденцията. Какво? Имаше пожар в стаята на бебето. Какво?“, разказа тя.

Малкият Арчи покори Африка!

Когато двойката се върнала, намерила бавачката в сълзи. „Тя е трябвало да остави Арчи да подремне и просто си е казала, че първо ще си вземе нещо за хапване, но инстинктът ѝ я е накарал да го вземе със себе си на долния етаж, преди да го приспи. За времето, докато слезе до долу, парното в детската стая се е запалило. Нямаше детектор за дим. Някой просто е усетил миризмата на дим в коридора, влязъл е и пожарът е бил изгасен. Но той трябваше да спи там.“

Това е бил ужасяващ момент за бившата кралска особа. „Като майка си казваш: „О, Боже мой, какво?“ Всички са в сълзи, всички са разтърсени. И какво трябва да направим? Да излезем и да направим още един официален ангажимент? Казах си: „Това няма смисъл.“

Меган е попитала дали могат да пропуснат ангажимента и да обяснят на замесените хора какво се е случило, но идеята е била отхвърлена. Това кара Маркъл да осъзнае колко по-важен е образът, който трябва да се поддържа пред света. „Фокусът в крайна сметка е върху това как изглеждаме, вместо върху това как се чувстваме“, сподели тя.

Меган Маркъл и принц Хари печелят сърца в Африка

Серина Уилямс разказа собствена история, споделяйки за първи път публично, че в нощта преди Откритото първенство на Франция през 2018 г. дъщеря ѝ Олимпия паднала от стола си за хранене и си счупила китката. Тя я закарала по спешност в болницата и прекарала цяла нощ с момиченцето, опитвайки се да я успокои.

„Спомням си, че я държах цяла нощ и я люлеех, за да спи и просто не я изпуснах от поглед в този момент… Аз съм строга към себе си и съм перфекционист“, каза Уилямс. „Но бях толкова ядосана на себе си, че дори позволих това да се случи. Мисля, че спах около 30 минути и след това трябваше да играя този мач. И просто си мислех – как ще играя?“

Тенис звездата спечели на следващия ден, а светът никога нямаше да узнае през какви болки е преминала предишната нощ.

Не можем дори да си представим какво е било за Маркъл да премине през този ужасен инцидент в Южна Африка и сме напълно възхитени от Уилямс, след като тя сподели собствената си болезнена история зад кулисите на родителството. Това само потвърждава, че майките са супергерои, които винаги поставят децата си на първо място и все пак успяват да се справят и с другите неща, случващи се в живота им... дори когато не трябва да го правят.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти