Никога не са искали дискретност: говорителят на Меган и Хари разбива мита за двойката

Ако сте мислили, че с оттеглянето си от кралски задължения Меган и Хари се отказват от публични изяви, две години по-късно вече би трябвало да сте се убедили в обратното.

Въпреки отдавнашните спекулации, че промяната е била свързана с желание за личен живот далеч от светлините на прожекторите, херцогът и херцогинята на Съсекс сега изясняват тази погрешна представа след като първите три епизода от документалния им сериал „Хари и Меган“ бяха посрещнати с известни критики.

В официален коментар прессекретарят на двойката споделя: „В тяхното изявление, обявяващо решението им да се оттеглят, не се споменава нищо за неприкосновеността на личния живот и повтаря желанието им да продължат със своите роли и обществени задължения.“

Изявлението гласи още: „Всяко друго предположение е съотносимо към ключова точка от тази поредица“, имайки предвид изопачаването на техните действия и думи в медиите.

„Те избират да споделят историята си по свой собствен начин и въпреки това таблоидните медии създават напълно неверен наратив, който прониква в начина, по който са отразявани в пресата, и в общественото мнение. Фактите са точно пред тях.“

Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala

В първите три епизода става ясно, че двойката е стигнала до решението си за оттегляне най-вече заради продължителния тормоз на британските таблоиди след като Меган Маркъл се присъединява към британското кралско семейство и опасностите от агресивното навлизане в личния ѝ живот.

Вижте тук непоказваните досега лични снимки на Меган и Хари, които двамата споделиха в сериала >>>

На 8 януари 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл, които по това време бяха отседнали в Канада, шокираха света с новината, че се оттеглят от задълженията си като старши членове.

Припомнете си повече тук ► Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си привилегии в шокиращо изявление

Двамата се завърнаха в Обединеното кралство за последните си кралски ангажименти през март 2020 г., припомня People. На 5 март те присъстваха на наградите на Фонда Endeavour в Лондон, където една тяхна удивителна снимка под дъжда стана хит в интернет

Хари и Меган прекрасни под дъжда

На 9 март херцогът и херцогинята на Съсекс присъстваха на служба в Уестминстърското абатство по случай Деня на Британската общност. Там за кратко се събраха отново с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Последният ден на херцога и херцогинята на Съсекс в качеството им на кралски особи беше 31 март 2020 г. През февруари 2021 г. Дворецът потвърди, че двойката вече няма да работи от името на британското кралско семейство.

Елегантното „сбогом“ на Меган Маркъл

Още за сватбата на двойката, както и събитията след нея, се очаква да разберем от второ лице в останалите три епизода на „Хари и Меган“, които излизат в четвъртък, 15 декември.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти