Хари вижда майка си в лицето на Меган: “В нея има същата топлина и състрадателност”

Новият документален сериал на Netflix “Хари и Меган” вече е факт и за по-малко от ден успя да разбуни духовете. В трите епизода, които излязоха на 8 декември, двойката разкрива неща, за които не са говорили по толкова открит начин досега.

Принц Хари говори искрено за своята битка като съпруг и баща да защити семейството си от всички негативи на това да бъдеш част от британската кралска фамилия. Разбираме, че един от основните му мотиви заедно с Меган да се откажат от титлите си, е за да не последва съпругата му злощастната съдба на покойната му майка, принцеса Даяна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Принцеса Даяна почина през 1997 в автомобилна катастрофа в Париж. Колата, в която се предвиждала принцесата, била преследвана от папараци. Хари подробно описва ужаса и неудобството от това да бъдеш непрекъснато притискан и обсаден от хора, които искат да те заснемат - в повечето случаи без твоето позволение. Това чувство му е познато от съвсем ранна детска възраст, разказва той.

„Приемам, че ще има хора по света, които фундаментално не са съгласни с това, което съм направил и как съм го направил, но знаех, че трябва да направя всичко възможно, за да защитя семейството си. Особено след случилото се с майка ми. Не исках историята да се повтори," казва принцът.

Принц Хари сподели напълно убедено, че вижда много прилики между Меган Маркъл и принцеса Даяна. Сходствата в характера, които Хара забелязва между майка си и Меган, са една от причините той да я обича и да иска да я предпази.

„Толкова голяма част от това, което е Меган и това каква е тя, е подобно на майка ми. Тя има същата състрадателност. Тя има същата емпатия. Тя има същото самочувствие. Тя носи тази топлина в себе си." - казва той.

Меган на свой ред изразява своята почит към Даяна по особено мил начин. В един от най-емоционалните моменти в документалния сериал до момента, виждаме как съпругата на Хари показва на техния син Арчи снимка на баба му Даяна. Арчи, който в този момент все още е бебе, сякаш разбира чия снимка е това и се радва. 

Даяна загина двадесет години преди Хари и Меган да се сгодят през 2017 г. По време на тяхното интервю по повод годежа им — който Меган нарече „оркестрирано риалити шоу“ в сериала на Netflix — Хари разкри, че по негова идея, в годежния пръстен на Меган са инкрустирани малки диаманти от колекцията бижута на майка му, „за да сме сигурни, че тя е с нас на това лудо пътуване заедно“.

Хари призна по това време, че вярва, че ако майка му беше жива, е щяла да бъде изключително близка с Меган.

Тук може да си припомните как принц Хари е запомнил прекрасната си майка - принцеса Даяна. 

Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

А тук може да разгледате снимките от най-скорошната публична поява на Хари и Меган.

Меган Маркъл и принц Хари елегантни на Ripple of Hope Gala

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти