„Бях потно, червено кълбо от нерви“: Хари и Меган с трогателни разкрития за първата си среща

Новият документален филм на принц Хари и Меган Маркъл за Netflix се появи на нашите екрани в четвъртък сутрин и по време на първия епизод двойката разкри невиждани досега текстови съобщения преди запознанството си на живо, както и интимен поглед от първата им среща.

Кикотейки се, докато си спомнят дните на тяхното ухажване, двойката разкри, че са се запознали в Instagram, а бившата актриса от „Костюмари“ за първи път привлича погледа на любимия си, позирайки с кучешки филтър в социалните мрежи.

Припомнете си историята тук ► Кралски обрат: всичко между Меган Маркъл и принц Хари е започнало в интернет

Хари разкри, че след невероятната работа на общия им приятел, който ги свързва, двамата са успели да си разменят номерата, обяснявайки: „Взехме си номерата, писахме се си и си казахме „хайде да се видим“.

Посещавайки Уимбълдън през 2016 г., Меган седеше в ложата на играчите, която беше диагонално на кралската ложа. Случката предизвиква поредица от текстови съобщения между кралските особи и след вълнуващия ден двойката се уговаря да се срещнат за първи път в Сохо.

Съобщенията гласят:

Хари: „Хайде – какво ще правиш утре вечер? Надявам се, че се забавляваш там!“

Меган: „Връщам се към Сохо. Имам уговорка за вечеря утре в 8, но може да се видим за по питие. Как ти звучи? Може би в 6?“

Хари: „Ти си на ход!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

За първата си среща двойката избира да отиде в бар на улица Дийн 76, въпреки че принцът направи грешката да закъснее с 30 минути за срещата.

Меган разказа: „Срещнахме се на улица Дийн 76, ти закъсня и аз не можех да разбера как така ще закъснее, а продължава да ми пише съобщения. Той пишеше: „Съжалявам, че съм в задръстване. Много съжалявам.“

Хари добави: „Бях в паника, полудявах, дори се изпотих.“

Мегън продължи: „Тогава не го познавах, така че си казах: „О, така ли ще направи“. Разбрах. Аз не правя така, няма да седя… Явно си от тези момчета, които си мислят, че всяко момиче ще седи и ще те чака половин час - това не ме интересуваше.“

Въпреки че Хари се появява на срещата като „гореща, потна червена топка бъркотия“, принцът все пак успя да очарова бъдещата си съпруга и тя поисква да го види отново на следващия ден, затова двамата се връщат на същото място за вечеря.

Най-сладките моменти любов на Меган и Хари

Още разкрития от сериала „Хари и Меган“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти