Kопие на татко си: порасналият Арчи с невиждани досега кадри в документалния сериал за Хари и Меган

Първият епизод от скандалния сериал на Netflix з принц Хари и Меган Маркъл излезе днес – и малкият Арчи се появи в главната роля.

Епизодът беше очакван с нетърпение от кралските фенове и последователи от месеци. И първият от трите серии, които излязоха в четвъртък, определено не разочарова. Сред многото смайващи моменти в първи епизод е един много сладък семеен момент, от който феновете бяха възхитени.

► Хари и Меган започнаха войната: "Годежът ни беше режисиран и репетиран като постановка"

Херцогът и херцогинята на Съсекс рядко споделят снимки на двете си деца - 3-годишния Арчи и Лилибет, която е на 1 годинка, техният син изненадващо е включен в техните разтърсващи документални моменти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

На фона на зрелищен залез в Монтесито Арчи може да бъде чут да казва: „Е, всичко е готово, красавице“. Въпреки че за първи път чуваме сина им да говори, принц Хари преди това разкри, че Арчи има „малко пискливо гласче“.

В друг момент от първи епизод, зрителите могат да видят сладък видеоклип на момченцето, което тича безгрижно по плажа, увит в зимни дрехи.

Премиерата на първите три епизода от документалните серии е на 8 декември, а последните три трябва да излязат на 15 декември – същия ден, в който принцесата на Уелс ще бъде домакин на своя концерт с коледни песни в Уестминстърското абатство.

► Какво е да си тъща на принц Хари и да те преследват папараци: майката на Меган говори за първи път пред камера!

Обявен като глобално събитие на Netflix, стрийминг гигантът обеща „безпрецедентна и задълбочена документална поредица“ в шест епизода, в които Хари и Меган „споделят другата страна на своята нашумяла любовна история“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

От Netflix казаха, че шоуто „изследва тайните дни на тяхното ранно ухажване и предизвикателствата, които ги накараха да се почувстват принудени да се оттеглят от постоянните си роли в институцията“.

Меган и Хари подписаха сделка с Netflix през 2020 г. и въпреки че точната стойност не е известна, според съобщенията тя е около 100 милиона долара.

По това време двойката каза: „Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но също така дава надежда. Като нови родители, създаването на вдъхновяващи семейни програми също е важно за нас.“ Те добавиха, че „безпрецедентният обхват на Netflix ще ни помогне да споделяме въздействащо съдържание, което провокира действие“.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти