От кого се „страхува най-много“ принц Хари?

Изглежда, че принц Хари не е единственият, който планира да излее душата си в книга.

Кралския коментатор Нийл Шон споделя пред британското издание Express, че според негов „много добър източник“ херцогът на Съсекс „се страхува най-много“ от личната гардеробиерка и близка приятелка на кралицата Анджела Кели.

Причината? Предстои Кели да напише книга, която може да включи вътрешна информация за принц Хари и Меган Маркъл, разказват от Cosmopolitan.

„Един от най-близките довереници на покойната кралица не беше личната гардеробиерка Анджела Кели“, разказва Шон за Express. „Според много добър източник Хари сега се страхува най-много от Анджела. Тя получи договор за три книги, а две от тях вече са излезли.“

Очевидно Кели е била толкова близка с кралицата, че получава личен апартамент. Според Шон обаче крал Чарлз „не е голям фен“ на Анджела, а вероятно зависи от него дали тя ще запази своите привилегии.

Въпреки това, Нейно Величество вече е дала „лично разрешение“ на Анджела да пише за времето, прекарано в работа за кралското семейство. Колко от него ще стане публично достояние, зависи от нея.

Принц Хари през годините

Междувременно кралските наблюдатели притаяват дъх в очакване на автобиографията на принц Хари. „Резерва“ (“Spare”) излиза на 10 януари  в Северна Америка и Великобритания. Подробности за нея прочетете тукПринц Хари разкри тъжното заглавие на мемоарите си

В началото на декември излиза и нова биография, посветена на покойния монарх. Откъси от „Елизабет: Интимен портрет“ вече бяха разпространени, а в тях авторът Гайлс Брандрет разказва за отношенията между кралицата и принц Филип през последните им години. Прочетете повече тук ► Елизабет и Филип прекарват последните си години на разстояние един от друг, твърди биограф

В книгата са адресирани и слухове, че Елизабет е страдала от рак на костите, който е сред вероятните причини за смъртта на монарха. Прочетете повече в галерията тук:

Разкрития за последните дни на Елизабет Втора в нова биография

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти