Да организираш собствената си смърт: Марго Роби направи зловещо признание

Напоследък сме свикнали да виждаме Марго Роби само в розово, но се оказва, че в живота на талантливата блондинка, превъплатила се в Барби, има и черни тонове. Наскоро актрисата сподели весела, но шокираща история от детството си по време на интервю за BBC Radio 2.

33-годишната Роби разказа за нейна подла и доста мрачна шега, при която тя инсценирала собствената си смърт, за да притесни детегледачката си, която не харесвала особено. Звездата от "Барби" си припомни детските си дни, когато е искала да си върне старата детегледачка – 16-годишно момиче на име Талия. Родителите ѝ били заменили Талия с по-възрастна и по-строга детегледачка, която Марго не харесвала изобщо.

„Тя ми каза да отида да се изкъпя и аз не исках, а тя много се раздразни и аз си помислих: „Ще ти покажа...“  – разказва австралийската актриса. 

За да изпълни зловещия си план, Марго грабнала кухненски нож, намазала се с кетчуп и легнала гола на плочките. Тя чакала там около 45 минути, преди детегледачката да я намери. Явно актьорската дарба на Марго била налице още от най-ранна възраст, защото сцената била достатъчно убедителна, за да накара бедната жена да изпадне в шок и да избяга от къщата с писъци. 

Но това не е единственият път, когато драматизма на младата Марго е предизвиквал фурор. Звездата разкри и друга история, която дори е довела до викане на линейка.

Марго симулирала падане по стълбите на киното в местния търговски център, предизвиквайки толкова правдоподобна сцена, че загрижени минувачи започнали да набират номера на бърза помощ. „Предполагам, че съм била малко драматично дете“, признава тя.

На професионалния фронт Марго Роби в момента се радва на касовия успех на филма, който се очертава да бъде летния хит в кината - "Барби".

Като кралица: Марго Роби на премиерата на „Барби“ в Лондон

Премиерата на филма роди интернет феномена, известен като „Барбенхаймер“. Концепцията противопоставя фантастичния комедиен филм "Барби", режисиран от Грета Геруиг, срещу биографичния трилър "Опенхаймер", режисиран от Кристофър Нолан - два напълно противоположни филма, които обаче излезнаха по кината едновременно.

Изненадващо, вместо да подхранва съперничеството, феноменът „Барбенхаймер“ предизвика приятелство между актьорите от двата филма. Марго дори подписа тениска с надпис "Барбенхаймер" по време на престурнето си, а Килиън Мърфи, звездата от "Опенхаймер", наскоро похвали Роби в интервю за испанското издание La Vanguardia. И двата филмови екипа показаха взаимната си подкрепа, като споделиха свои снимки с билети за филмите на другия.

Барби ден и нощ: Марго Роби с две визии за една и съща поява

Прочети също:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти