Марго Роби на 30: Честит рожден ден на чаровната усмивка на Холивуд!

Марго Роби
Снимка: Getty

Австралийската актриса Марго Роби днес навършва 30 години!

Марго Елис Роби е родена на 2 юли 1990 г. в Далби, Куинсланд, Австралия, по-късно се премества в Голд Коуст. Родителите ѝ са Сарий Кеслер, физиотерапевт, и Дъг Роби, бивш собственик на ферма. Тя има двама братя – Локлан и Камерън, и сестра на име Аня. Отгледани са от майка си, докато имат минимален контакт с баща си.

За да се свързва двата края, актрисата работи на три места едновременно на 16-годишна възраст. Изучава драма в училище, завършвайки колежа Сомърсет. Когато Роби е на 17 години, тя се премества в Мелбърн, за да започне да играе професионално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍉

A post shared by @ margotrobbie on

През 2013 г. прави дебюта си на големия екран във филма „Въпрос на време“ на Ричард Къртис, а по-късно същата година излиза и филмът на Мартин Скорсезе с нейно участие – „Вълкът от Уолстрийт“. От 2016 г. играе ролята на Харли Куин в разширената вселена на DC, започвайки с филма „Отряд самоубийци“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss me? 💋HQ

A post shared by @ margotrobbie on

През 2017 влиза в ролята на американската фигуристка Тоня Хардинг в биографичната драма „Аз, Тоня“, а през 2018 в историческата драма „Кралицата на Шотландия“. Усетът ѝ за сериозни роли се затвърждава и през 2019 г. с ролята ѝ в „Бомба със закъснител“ и „Имало едно време... в Холивуд“ на Куентин Тарантино.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on

Роби се среща с британския помощник-режисьор Том Акърли, а през декември 2016 г. се женят на частна церемония в Байрън Бей. Тя и Акърли живеят първоначално в Лондон, но към момента домът им е в Лос Анджелис.

Ослепителната Марго Роби

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти