Сбогом, капитан Джак Спароу: ето кой ще замени Джони Деп в "Карибски пирати"

джак спароу
Снимка: Getty/Disney

Русото изкушение Марго Роби ще замени Джони Деп в новата част от култовата поредица на Дисни "Карибски пирати".

Актрисата и продуцент ще заеме мястото на иконичния капитан Джак Спароу в новата лента и ще изиграе главната роля, която няма да има нищо общо с образа на Джак Спароу. За Роби е създаден изцяло нов персонаж, който няма да има за цел да влиза в обувките на ексцентричния Спароу.

марго роби
Снимка: Getty/Gulliver

Проектът е все още в начална фаза и се оказва, че няма да бъде продължение на приключенията на Джак Спароу и компания, а по-скоро ще бъде самостоятелен филм с нови герои и нова история, вдъхновена от една от най-обичаните и популярни атракции в Дисниленд.

джак спароу
Снимка: Disney

Решението на Дисни да разшири вселената на "Карибски пирати" е напълно логично, имайки предвид колко касов успех постигнаха предишните филми от поредицата. Според The Independent, "Карибски пиарти" е една от най-успешните и популярни поредици за всички времена с приходи от над 4.5 милиарда долара за всичките 5 филма.

Марго Роби
Снимка: Getty

Режисьор на новия филм ще бъде Кристина Хъдсън, позната на киноманите с работата си по "Хищни птици" (също с участието на Марго Роби) и"Трансформърс 6".

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти