Никол Кидман и Марго Роби: две австралийски русокоси прекрасни актриси на корицата на Vogue

g
Снимка: Vogue

Австралийските актриси Марго Роби и Никол Кидман участваха във фотосесия за новия брой на британския "Вог" (Vogue).

Холивудските звезди застанаха пред обектива на фотографа Юрген Телер за февруарския брой на списанието.

27-годишната Марго Роби лежи по гръб с крака във въздуха на една от снимките. Актрисата от филма "Вълка от Уолстрийт" е с облекло с флорални елементи.

Докато 50-годишната носителка на "Оскар" Никол Кидман гледа в обектива, облечена в изрязан златист топ. Тя е поставила едната си ръка на кръста, а другата зад главата си.

Двете актриси са част от стотиците филмови звезди, които подкрепиха движението Time is up ("Времето изтече") за защита на жените по света от сексуален тормоз и дискриминация.

Напълно вероятно е и двете да са сред актрисите, които ще се облекат изцяло в черно на церемонията "Златен глобус", след като стана ясно, че десетки представителки на нежния пол в гилдията ще се влючат в тази акция.

В последните три месеца Никол Кидман за втори път краси корицата на списание.

В началото на ноември актрисата позира за Glamour. В интервю за изданието тя сподели, че избира да бъде продуцирана от жени на всеки 18 месеца. 

"Опитвам се да защитавам всяка женска кауза", заяви Кидман.

Марго Роби доби световна слава с участието си във филма "Отряд самоубийци". След раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит през 2016-а, Роби бе спрягана за новата жена до актьора. Роби предстои да гледаме тази година в биографичния филм за кънкьорката Тоня Хардинг.

Тепърва предстои да разберем и какво са споделили двете русокоси австрайски звезди за новия брой на британския Vogue, който е на пазара от днес, 5 януари.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти