Марая Кери се сбогува по бельо, Джулия Робъртс разкрива загадки, а Ед Шийрън играе с котки (Плейлистът на Edna №10)

Марая Кери
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и новата доза парчета и трейлъри от последната седмица, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna. Препоръчваме да го направите и вие.

МУЗИКА

Що така, бе, Мими?

Между турнета по света и шоупрограма във Вегас Мария Кери тази година влезе отново в студиото и вече имаме първия сингъл от нов албум, който очакваме през 2019 г. Парчето ѝ “GTFO” е дефиницията на това да те пратят по дяволите със стил – Марая позира по бельо и пие вино сама в апартамента си, докато сбогува с бившия си, който дори не присъства в картинката. Извън прозаичното заглавие (за незапознатите с английския жаргон - GTFO е съкращение от „върви на майната си“) песента ни връща към нежното и мелодично звучене на изпълнителката отпреди десетилетие.

Хотелска тъга

Лана Дел Рей се завръща, за да ни залее с вълни от меланхолия, в която нямаме против да се удавим. Не ни разбирайте погрешно, както и на нея вече ѝ се е случвало: новият ѝ сингъл “Mariners Apartment Complex” носи името на хотела, където преди време дава злополучно интервю, което излиза с изопаченото заглавие „Иска ми се вече да бях мъртва“. В текста на това парче обаче Лана иска да каже, че вече не е толкова крехка, както преди. Най-хубавото обаче е заявката за нов албум през 2019 г. и следващо парче още тази седмица – нищо чудно да включим и него в следващия Плейлист.

Когато Ариана Гранде срещна Тото

Световният хит на Ариана Гранде “God Is A Woman” и нашенският „Чужди усмивки“ на Тото си устройват сполучлива среща по идея на Дара Екимова, която пусна директно и клип заедно с парчето, комбиниращо двете песни. За аранжимента на свежата mashup-версия се е погрижил Светлин Къслев от Starlight Records, а Дара звучи и изглежда повече от добре. Надяваме се да я чуваме по-често и с авторски проекти.

КИНО

По царски

„The Romanoffs“ проследява 8 истории на различни хора, пръснати по света, които смятат, че произхождат от благородническия род на Романови. Кои от тях са прави и преследвани от съдбата на фамилията, кои само си въобразяват и защо има такова значение за тях, ще разберем от Даян Лейн, Изабел Юпер, Ноа Уайли, Кристина Хендрикс и други с начална дата през октомври.

Неудържима

Във “Viper Club” намираме Сюзан Сарандън като медицинска сестра, а синът ѝ, който работи като журналист, е отвлечен по време на работа в Сирия. Когато обаче правителството отказва да ѝ съдейства в намирането му, тя решава да вземе нещата в свои ръце, а група хора я подкрепят да направи повече от това да плати желания откуп.

Напрежение на работа

Нещо не е наред в центъра за възстановяване, където военни се връщат от бойното поле, за да се подготвят за цивилния живот. Усеща го Джулия Робъртс като психолога Хайди Бергман в сериала от 10 епизода “Homecoming”, който ускорява пулса още с първия си трейлър.

ОЩЕ

Малки котки и един рижав котарак

Ед Шийрън + котенца = най-сладкото нещо, което сме виждали наскоро. Не знаем как успява да се съсредоточи и отговаря на въпроси за документалния филм, посветен на него, но талантът си е талант. Видеото обаче не е случайно, а в подкрепа на Best Friends Animals Society, които призовават да осиновим коте и спасим поне една душичка от студа през идните месеци.

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти