Честито! Мани от ,,Игри на волята“ вдигна пищна сватба (ВИДЕО)

Мани, любимка от риалити шоуто „Игри на волята“ по NOVA, официално каза "Да" на дългогодишния си партньор Стоян Стойков. Двойката организира сватбата само месец след романтичното предложение, което тя получи през април по време на почивка.

Церемонията се състоя на бляскаво тържество, което събра близки приятели, известни личности и съотборници на Мани от риалити шоуто. Прекрасната булка бе облечена в изумителна рокля, която събра погледите на всички гости и това се вижда от множеството снимки и видеоклипове, публикувани в социалните мрежи.

Мани и Стоян са заедно вече четири години, като преди това са излизали в обща компания и са имали отлични приятелски взаимоотношения. Приятелството им постепенно се превръща в нещо повече и води до щастливото им събиране като двойка. В социалните мрежи стотици приятели и фенове поздравиха младоженците и им пожелаха безкрайно щастие, разбирателство и обич.

Мани е на 37 години и е добре познато име в Бургас. Завършила е Търговската гимназия, след което се мести в Кипър за дълъг период. В Бургас тя работи в студио за красота, където се занимава с миглопластика - професия, която практикува с много любов и отдаденост.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Един от най-запомнящите се моменти на вечерта бе първият танц на младото семейство, изпълнен на популярната песен на Ed Sheeran - "Perfect". Атмосферата на тържеството е невероятно празнична, а булката видимо сияе от щастие.

Мани и Стоян продължават своето съвместно пътешествие, започнало от приятелство и прераснало в истинска любов. Нека им пожелаем дълги години щастие и споделени мигове на радост и хармония!

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти