Няма да повярвате къде отиде Джейми Лий Къртис, след като избяга от Оскарите

Къртис сподели снимки от заведение за бързо хранене, малко след като връчи наградата за най-добра поддържаща женска роля на Оскарите. 

Към връчването се присъединиха шепа други бивши победители в категорията, включително Мери Стийнбъргън, Лупита Нионго, Рита Морено и Реджина Кинг. 

Но малко след като работата на Къртис бе свършена, 65-годишната жена напусна събитието и се отправи към ресторант за бързо хранене. 

В Instagram Къртис разкри, че пътуването й до Лос Анджелис за церемонията е било много кратко. Тя сподели своя списък със задачи: „Долитам. Присъствам на Оскарите. Отивам за бургер. Отлитам" 

Ето ги големите победители на наградите Оскар 2024

Къртис, която спечели първия си Оскар миналата година, сподели своя снимка в кола, последвана от работничката в ресторанта за бързо хранене, която приема поръчката ѝ и накрая сочен бургер, пържени картофки и напитка.  

Този ресторант е многократно предпочитан от знаменитостите. Още през януари Пол Джиамати отпразнува своята Златен глобус там и бе забелязан от фенове. 

„Традицията на наградите е In-N-Out след шоуто“, обясни водещият на Оскарите Джими Кимел пред PEOPLE на 2 март. „И мисля, че част от причините е, защото когато хората са в Ел Ей, едно от нещата в техния списък е да отидат на In-N-Out и има много хора, които са в Ел Ей само за Оскарите" 

„Също така огладнявате много, така че In-N-Out определено е традиция на награждаването“, добави Кимел, който бе домакин на Оскарите за четвърти път.  

Най-зашеметяващите визии на Оскарите 2024

Кимъл дори се пошегува с традицията в реклама за Оскарите със звездите от Барби Райън Гослинг, Америка Ферера и Кейт Маккинън. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти