10-те най-драматични скандала на наградите Оскар за всички времена

До тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“ остават само два дни. И дори да не сте изгледали всички номинирани филми, едва ли се съмнявате, че бляскавото събитие винаги представлява интересно шоу с някоя друг гаф, изненада или дори скандал.

Ако искате да не пропуснете какво ще се случи тази година и кои ще са големите победители, разчитайте на студиото „Треска за Оскари“.

В нощта на 10-и срещу 11-и март любителите на седмото изкуство ще могат да се насладят на истински кино празник с наградите „Оскар“ на живо, само по KINO NOVA.

► „Треска за Оскари“: Мон Дьо ще ни потопи в холивудски блясък

Винаги можете да прочетете списъка с носителите на Оскар на сутринта след шоуто на наградите, но така ще пропуснете тръпката да гледате на живо как победителите получават най-добрите отличия. А тези моменти почти винаги носят изненади и много емоции.

И докато се вълнуваме какво ни очаква тази година, как ще се облечени любимите ни звезди и кои ще са наградените и техните реакции, ви припомняме 8 от най-големите скандали в историята на Оскарите за всички времена.

Уил Смит удря шамар на Крис Рок
Очевидният лидер в списъка е актьорът Уил Смит, който удари шамар на колегата си Крис Рок по време на Оскарите през 2022 г. Докато беше водещ на водещ, Крис Рок каза шега по адрес на съпругата на Уил, Джейда Пинкет Смит, който очевидно я засегна.

Макар че Смит изглежда започна да се смее заедно с тълпата отначало, момент по-късно изненадващо се качи на сцената и да удари водещия през лицето. След това продължи да крещи ругатни, насочени към Рок от мястото си я публиката. Случката всъщност беше толкова скандална, че мнозина дълго време вярваха, че става въпрос за режисиран скеч.

Продължете в галерията за пълния списък със скандали и гафове на наградите Оскар:

10-те най-драматични скандала на наградите Оскар за всички времена

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти