Крис Прат за жена си Катрин Шварценегер: "Бях съкрушен и измъчващ се, когато я срещнах"

Актьорът Крис Прат проговори за битката си с психичното здраве, разкривайки как християнската му вяра и влюбването в съпругата му Катрин Шварценегер са го измъкнали от много тъмно място.

43-годишната звезда от „Отмъстителите“ сподели в ток-шоуто на Дрю Баримор, че е бил „съкрушен и се е измъчвал" след развода си с актрисата Ана Фарис през 2018 г. Още същата година съдбата обаче го срещнала с Катрин, на 33 – която е най-голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер.

В епизода на "Шоуто на Дрю Баримор" във вторник Крис разказа: „Имаше момент в живота ми, в който наистина се борех и се чувствах наистина разбит."

„За мен [това беше] моето собствено пътуване да намеря по-висша сила, да се облегна на това и да се почувствам като „Моля, спаси ме“, да се почувствам спасен. И след това малко по-късно [срещнах] жената на моите мечти.“

Актьорът от „Пазители на галактиката“ се запознал с Катрин на свято мясрто – в църква, и веднага се почувствал неудобно от това, че не може да спре да я гледа.

„Хвърлях погледи и се чудех „Кой е това? Както и да е, какво правя? Хайде, съсипан съм, помогнете ми. Но кой е това?“ – пошегува се Крис.

Той каза, че с Катрин не са започнали да се срещат веднага, но са се харесали, добавяйки: „Бог има бутон за бързо превъртане напред, нали знаеш? Когато е правилно – бум – ти си ударен. Влюбваш се, жениш се.“

Крис и Катрин се женят след бурно петмесечно ухажване на 8 юни 2019 г. в Монтесито, Калифорния. Очарователната двойка направи своя дебют на червения килим на премиерата на филма „Отмъстителите: Краят" през април 2019 г.

Крис Прат има две дъщерички от Катрин, а също има син на 10 години от брака си с Анна Фарис.

Крис Прат и Катрин Шварценегер под прожекторите

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти