Горчиво за новите холивудски младоженци!

Крис Прат и Катрин Шварценегер
Снимка: Getty

Актьорът Крис Прат и писателката Катрин Шварценегер, дъщеря на Арнолд Шварценегер, си казаха „да“ тази събота, а двойката използва Instagram, за да сподели публично новината.

„Вчера беше най-хубавият ден от живота ни!“, написа 39-годишният Прат към снимката с 29-годишната Катрин от сватбения ден.

„Станахме съпруг и съпруга пред Бог, нашите семейства и хората, които обичаме. Беше интимно, трогателно и емоционално. Чувстваме се наистина благословени да започнем тази нова глава от нашия живот. Много сме благодарни на нашите семейства и приятели, които бяха до нас, както и на г-н Джорджо Армани, които създаде неповторима рокля за Катрин и перфектния за мен костюм. Тази сутрин не може да чувстваме по друг начин, освен благословени.“

За връзката на младоженците се говореше от миналия юни, а двамата я обявиха официално през декември.  

Крис Прат и Катрин Шварценегер
Снимка: Getty

Това е втори брак за Крис Прат след раздялата му с актрисата Ана Фарис през 2017 г., с която бяха женени от 8 години и имат 6-годишен син, Джак. Той също е присъствал на сватбата, както и родителите на Катрин – Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър заедно с другите си деца Патрик, Кристина и Кристофър.

Източник на “Entertainment Tonight” казва, че празненството било точно такова, каквото двойката си го представяла: „Те искаха да бъде семпло, но с присъствието на най-важните хора в живота им.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти