Крис Прат и Катрин Шварценегер посрещнаха второто си бебе, а името е приказно

Крис Прат и Катрин Шварценегер
Снимка: Getty

Най-новото попълнение в семейството на Крис Прат и Катрин Шварценегер Прат вече е тук!

Двойката разкри, че са посрещнали второто си бебе, което се е родило в събота.

„Толкова сме развълнувани да обявим раждането на втората ни дъщеря, Елоиз Кристина Шварценегер Прат. Чувстваме се извънредно благословени и благодарни“, пишат те в отделни публикации в Instagram.

Крис и Катрин също са родители на 21-месечната дъщеря Лайла Мария, докато Прат има и син Джак на 9 години от бившата си съпруга Анна Фарис.

Източници потвърдиха пред сп. People през декември, че Прат и Шварценегер, които се ожениха през юни 2019 г., са в очакване на още едно бебе, след като първото им дете се роди през август 2020 г.

Източник разказа на сп. People през декември, че Крис и Катрин са „във възторг“ от нарастването на семейството си. „Те винаги са се надявали Лайла да има още един брат или сестра. Чувстват се много благословени“, каза вътрешен човек.

Източникът също сподели, че Катрин „обича да бъде майка“, добавяйки: „Лайла е нейният свят. Тя има помощ, но също така се справя чудесно и сама в грижите.“

През декември Катрин гостува в подкаста на списанието, където сподели повече за „блаженото“ преживяване на майчинството.

„Винаги съм искала да бъда майка и винаги съм очаквала с нетърпение този момент в живота си и съм била наистина развълнувана от него“, споделя тя. „И аз се чувствам наистина толкова благословена, че мога да го изживея със съпруга си, а Лайла е просто най-добрата.“ 

Крис Прат и Катрин Шварценегер под прожекторите

Още за звездната двойка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти