Крис Прат и Катрин Шварценегер станаха родители

Крис Прат и Катрин Шварценегер
Снимка: Getty

Крис Прат и съпругата му Катрин Шварценегер вече са горди родители.

Източник потвърди пред “People”, че актьорът и писателката са посрещнали заедно момиченце. Новото попълнение в семейството е първо дете за Катрин и второ за Прат, тъй като той има и седемгодишен син – Джак Прат, от предишния си брак с актрисата Анна Фарис.

Във видео в “Entertainment Tonight”, братът на Катрин – Патрик Шварценегер, първи потвърди новината, като заяви, че сестра му и зет му „се справят чудесно“ след раждането на бебето. „Тъкмо ѝ купих малък подарък“, добави той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Малко по-късно щастливите родители лично потвърдиха новината и разкриха името на бебето си. Актьорът обяви появата на дъщеричката си в Instagram и сподели какво име са ѝ избрали – Лила Мария Шварценегер Прат, в чест на майката на Катрин – Мария Шивър.

„Изключително сме развълнувани да съобщим за раждането на дъщеря ни, Лила Мария Шварценегер Прат. Не бихме могли да бъдем по-щастливи. И майката, и бебето се справят чудесно“, написа Прат към снимката, на която се вижда как двамата с Катрин държат ръчичката на новороденото.

ох на мама
Снимка: Личен архив

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти